Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 59 / / 0
Reakcja ludzi? Znienawidzą cię

większość się czepia za buty czy grzywkę więc nie oczekuj miłość za DXM... ludzie są żałosnymi ignorantami dot. szczególnie młodzieży... chamstwo w tym kraju i tyle...

NIKOMU O TYM NIE MÓW BO BĘDZIESZ ŻAŁOWAĆ PRZEZ RESZTĘ ŻYCIA!
Uwaga! Użytkownik Evangelion00_PL jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 652 / 3 / 0
...if you can't take the heat...
Wielcy są wielcy tylko dlatego, że my klęczymy.
  • 2334 / 9 / 0
Coś chujowych znajomych sobie wybieracie. Moi, nawet Ci niećpający, akceptują to że ćpam i że tabletki na kaszel zdarzyło mi się opierdolić kilka razy. Po wyjaśnieniu, że lek na kaszel działa jak pełnoprawny narkotyk i ma wśród nie-lakarstw substytuty, jak choćby ketamina traktują to tak jak inne dragi. Nie- "gimbus jebany, akodiny wpierdala" %-D.
Ostatnio zmieniony 27 lutego 2013 przez blablab, łącznie zmieniany 1 raz.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 3732 / 45 / 0
Duzo zalezy od tego, czy reprezentujesz soba cos poza wpierdalaniem Akodinow. :-) Nie wierze, zeby wartosciowa osobe, ktora potrafi uargumentowac sensownie swoje postepowanie ktos z automatu odrzucal jako gimbusa.
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 2334 / 9 / 0
Tak zażartowałem. Dużo ludzi prezentuje taki pogląd. W opinii publiczne to drag zbuntowanych nastolatek %-D.
  • 3732 / 45 / 0
To chyba tylko na tym forum. :-D I wsrod ludzi niecpajacych lub ograniczajacych sie do spida i mj - z tymi ostatnimi jest najciezej rozmawiac. O opini publicznej nie ma co dyskutowac, bo czytajac Fakt/Wyborcza mozna nabawic sie przewleklego odrealnienia.
CosmoDo pisze:
  • 2334 / 9 / 0
Wawoj pisze:
To chyba tylko na tym forum. :-D I wsrod ludzi niecpajacych lub ograniczajacych sie do spida i mj - z
Mówiłem o ogóle, wśród którego więcej jest jednak niećpających.
  • 1587 / 11 / 0
Mnie nikt się nie czepia. ;)

Poza tym nie wierzę w to, że gimnazjaliści jedzą DXM... Pewnie pojedyńcze , zagubione, tajemnicze odludki. A przeciętni ludzie pewnie piją alkohol, palą trawkę, jedzą stymulanty... Wyobraźcie sobie takiego standarowego dresa na DXM, przecież to byłby dla niego koszmar. Oni chcą fajnej zabawy , a nie kosmicznej drogi krzyżowej.

Poza tym ja myślę, że jeśli ktoś myśli o tym, że jest uciskany to przyciąga do siebie takie sytuacje.
rchiro the best
  • 3732 / 45 / 0
Polowa mojej klasy w gimnazjum przynajmniej raz probowala DXM. Mialam, hmm, ciekawa klase. ;-)
CosmoDo pisze:
  • 2310 / 15 / 0
Podczas mojej edukacji w szkole sredniej prawie nikt nie spozywal DXM, kodeiny, LSD - nie wspominajac o innych " wynalazkach " .

W otoczeniu zdecydowanie dominowal alkohol, marihuana i amfetamina. Dlatego, czesto bywalem traktowany jak " odmieniec \ dziwak " .
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.

Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania

Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.

Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.