ODPOWIEDZ
  • 1199 / 7 / 0
godzine, moze poltorej
  • 3206 / 175 / 0
Próbowałem 110mg oral, grono dobrych, niećpających, nieuświadomionych o moim stanie znajomych. Nie miałem z tego tytułu żadnych problemów, jedynie nie miałem ochoty na nawet minimalne ilości alkoholu.

Porównam do 6-APB - mniej euforyczne, bardziej empatyczne, wchodzi nie 2 godziny a około 40-50 minut, jeszcze mniejsza stymulacja. Nie ma żadnego nacisku, że musisz rozmawiać, tematy rozmowy dowolne niźli narzucone przez potrzebę rozmawiania o rzeczach przyziemnych lub uczuciach. Czułem się komfortowo w każdej sytuacji, empatia - jeszcze raz, na bardzo wysokim poziomie. Mniej psychodeliczne działanie od 6-APB, brak wizuali, czasem dało się zauważyć taką specyficzną poświatę, jakby Photoshopowy layer nałożony na pole widzenia.

Czas działania zamyka się w 4h. Podczas działania odczuwałem jeszcze mocniejszy niż po 6-APB przyjemny, opiatowy "stoning".

Warto wspomnieć, że od empatogenów przerwę miałem trzymiesięczną. Zjazdu absolutnie brak, ani bezpośrednio po tripie, ani później; nie miałem problemów z zaśnięciem acz sen był mało wydajny.

Sort ten sam co prawie_martwy.

Co do p.r., nie polecam, działa słabiej, dokładnie tak jak opisałeś - "niedojebanie"; rozpuszczało się w wodzie dużo lepiej niż 5/6-APB, mimo to działało tak samo chujowo podane p.r.. Stwierdzam: APB nie działają per rectum.
Ostatnio zmieniony 06 marca 2013 przez ItvH2erPPPWR, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 353 / 5 / 0
Inni piszą że bardziej euforyczne od 6-APB, bardziej w stronę MDA-MDMA. Więc jak jest?
  • 2334 / 9 / 0
Jak zwykle, zależy od osoby, zią.
W stronę MDMA? Jak dla mnie średnio... Na mnie to działało jak coś między MDA, a 6-apb.
Limitbreaker pisze:
brak wizuali
U mnie zdecydowanie wyraźniejsze niż po 6/5-apb, czy MDMA, mniejsze niż po MDA.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 135 / 8 / 0
blablab, zauwaz ze mar74 zarzucal tylko 110mg, wg mnie- na faceta, nawet bez tolerki nie da takich efektow jakie Ty miales blablabie. proponuje 140mg
  • 3206 / 175 / 0
Tak jest, że jeśli bierzesz samemu bez obstawy znajomych, to będzie mało euforii, zaś po tripie wśród przyjaciół substancję będziesz chwalił.

MDA nie próbowałem, po 6-APB największe wizuale miałem po 250mg - potem już nie wchodziłem nigdy na takie dawki, i nigdy nie miałem konkretnych wizuali w 100-160mg (jakiegokolwiek APB), ciężko więc porównać.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 205 / 1 / 0
Testowalem niedawno ta substancje w dawce 150mg oral i wyjebalo mnie konkretnie :D To co mi sie spodobalo w 5-MAPB to ze nie rozleniwia tak jak jej siostry ze rozplywam sie w fotelu po tym jest inaczej dla mnie dzialanie jak najbardziej na plus. Euforia wjezdza falami podobnie jak przy 6-APB i ogolnie to 4-5h dobrej bani a jak schodzi dalej jest przyjemnie :) Biało beżowy mokry lepiący sie proszek polecam :)
http://www.youtube.com/watch?v=yiwek6SDl7w
  • 20 / / 0
Spróbowałem ok 160 mg. Sort beżowy. Rozpoczęło się od lekkiej psychodeli po ok 20 minutach. Gdy wszedł peak cała psychodela sznikła w jednym momencie. Euforia bardzo mocna, średnie naspidowanie troche mocniejsze niż po 6-APB ;), empatia słaba ledwo zauważalna. Peak trwal około 1,5 godziny. Po tym czasie lekkie rozdrażnienie. Łatwo zasnąć bez wspomagaczy, zjazdu zero

Na moje 6/10, może w mixie będzie dobrze ;D
  • 377 / 3 / 0
Jak na moje trochę bardziej potencjalna siostra niż 5/6-APB. Dawka 150mg (Spora masa ciała) zadziałała bardzo podobnie jak 5-API 125mg, trochę bardziej pobudzająco. Ogólnie po ok 3 godzinach po przyjęciu nie czułem szczególnie jakieś tam jełforii, jempatii. Potem z kolei poszedłem do pijących znajomych i wtedy 5-MAPB pokazało co potrafi. Dlatego też porównuje do 5-API. Nadaje się do ludzi i do imprez, bo wtedy wychodzi pełnia efektów (Spora empatia, niezłe pobudzenie, średnia stumulacja i w sumie dość sporo euforii) ;P
Whole life is about "up" and "down".
  • 148 / 12 / 0
100 za cwiare lekka przesada rzuci ktos jakims lepszym zrodlem niz to sponsorowane przez H ?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.