Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 677 / 13 / 0
Zakładam ten wątek jako eksperyment. Jesli nie będzie wróżył przyszłości, to sie skasuje.
Każdy kto chce niech podzieli się foto, grafika lub czymkolwiek co stworzył/zrobił pod wpływem lub w trakcie zażywania narkotyków.
Zeby zapobiec problemom z wyświetlaniem, lepiej nie wklejajmy zdjęć bezpośrednio w temat tylko wrzucajmy linki/miniatury. Starajcie się ciąć zdjęcia/grafy tak, zeby ułatwić innym ich oglądanie.
hosting service - http://www.imageshack.us/index.php
Ostatnio zmieniony 01 listopada 2006 przez zielona, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 677 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: zielona »
...i ja pierwsza :]
To zdjęcie zrobiłam pod wpływem dxm, jeszcze zanim porządnie się zaczęło:
[ external image ]
  • 523 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Plankton »
Naprawde? Masakra 8-( Podoba mi sie to zdjecie ;-) Jeszcze mam rozne mysle ale dxm jeszcze trzyma...
Uwaga! Użytkownik Plankton nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: EjczUrinator »
fajne foto. a nzacie jakieś serwery gdzie można dźwięk wrzucać. np. rapieshare.de jest przepełniony. a ja ma m bardziej nagrania niż fotografie
  • 523 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Plankton »
Uwaga! Użytkownik Plankton nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: EjczUrinator »
miejsce akcji: Poznań
modyfikacja: hel, piwo

jak na razie taki śmieszny dźwięk podam. nagrywam rozmaite sytuacje. często gdy organizmy lub/i umysły są zmodyfikowane. to jest tylko pod w p ływem helu. mieliśmy go dużo. nie powiem skąd bo zapłacił urząd miasta ;)

aTripToHeavenOnHell.mp3
  • 424 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Adam Selene »
http://img86.imageshack.us/my.php?image ... indah0.png
Powyższy rysunek powstał po 450 mg DXM, w pierwszej fazie działania. Inspiracją był utwór "I talk to the wind" King Crimson, którego wtedy słuchałem.
Chciałem zrobić ilustracje do wszystkich pięciu utworów z "In the court of the crimson king", ale nie udało się :cool:

Mam więcej rysunków powstałych "pod wpływem", ale ten jest jednym z bardziej reprezentacyjnych.
Uwaga! Użytkownik Adam Selene nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 108 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: blymyzystyfy »
EjczUrinator pisze:
miejsce akcji]hel[/b], piwo
dopóki nie posłuchałem, myślałem że hel=helena=heroina :rolleyes: :-p
http://breakcore.pl/
  • 121 / 1 / 0
Adam Selene, zajebisty rysunek, na serio ;-)

Ja się niestety nie pochwale, bo nie ma mnie w domu, a na tym dysku nic nie mam.. za jakis miesiąc wróce to wrzuce coś, jeśli temat bedzie nadal istniał.
...i ty zostaniesz indianinem!
  • 884 / 30 / 0
Nieprzeczytany post autor: Night Garden »
Cóż, mam duuuużo pamiątek po spotkaniach z różnymi dragami, właściwie to większość samotnych podróży jakoś uwieczniam albo spisuję jakieś pomysły/wnioski itp. Niestety spontaniczne nagrania są zbyt osobiste, żebym je tu wrzucał ;) I na razie nieprzystosowane do pokazania szerszej publice.
Wszystko zbieram do małej strony internetowej, do której przymierzam się już od bardzo dawna. Będzie ona dotyczyć głównie narkotyków, w bardzo intymnym wydaniu.

Tymczasem oto mały pliczek mp3, bawiliśmy się kiedyś zjarani modulacją głosu na karcie dźwiękowej - http://rapidshare.com/files/1584625/smiech.mp3.html
Uwaga! Użytkownik Night Garden nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.