Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
Pobozny user pisze:Siedząc przed monitorem i składając klocki z igieł i strzykawek szukając gdzie kupić płyn do iniekcji, poczułem ni stąd ni z zowąd zapach marcepanu.
Z tego co wiem czucie zapachu, bez wyraźnej przyczyny to jedna z objawów możliwego bycia wjebanym.
Na ogół birę tylko jedną, ale wtedy muszę kilka browarów wypić żeby zahamować ciśnienie. Skutki są takie, że na drugi dzień depresja, na trzeci agresja a potem już jest dobrze :-)
poprawa cytowania #czeslaw
Myślałem żeby iść z tym do psychiatry, ale nie wiem co mógłby mi przepisać - zacząłem ćpać przez branie ssri na zespół lęku uogólnionego, lęk ustąpił a uzależnienie zostało. Fajną alternatywą wydaje się bupropion, ale znajduję się w kiepskiej sytuacji finansowej i nie stać mnie na kurację tym lekiem, mimo że wydaje się idealny w moim przypadku. Jakieś sensowne rady ? :finger:
szpak123 pisze:zawsze spróbować podać per rectum ;-)
locek pisze:Kot podany oralnie nie jest aż taki fajny. Jeśli się nie chcesz kuć to możeszTrzeba umiec ;pszpak123 pisze:zawsze spróbować podać per rectum ;-)
Ja raz igieł nie miałem wieczorem, do nocnej apteki daleko, to zdecydowałem się na p.r.
Wysrać się przed, nalać kota do dziesiątki, kucnąć, pompka w tyłek i dociskasz tłoczek. Żadnej filozofii nie ma.
Tylko ukochanego wejścia brakuje...
Ja tracę jakąkolwiek nadzieję, że to jest możliwe. Ide do psychiatry, zobaczymy co powie ;D
Szukam po necie jakiegoś medykamentu, który się sprawdził przy odstawianiu, ale wygląda na to, że poza wschodnia europą to o metkacie świat dopiero się dowiaduje. Nawet w oparciu o metamfetamine mało jest skutecznych specyfików.
Jest w ogole sens isc z problemem uzaleznienia psychicznego do psychiatry? Bo cos mi sie sie wydaje ze zostaje odeslany do psychoterapeuty/osrodka odwykowego.
And speak my point of view,
But it's not sane...
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.