Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Straszne kurestwo ten padolten, nie umiałem rozgnieść na pył to takie pomielone/połamane tabletki zjadłem, w dodatku drogie nie siedzę bardzo w temacie ale 24 złote za 30 tabletek 37.5 tramca to trochę drogo nie?
Uwaga! Użytkownik Narr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 438 / 6 / 0
Si. Obecnie najtaniej chyba z rozmiaru trampek 37.5 wychodzi TRAMAPAR a 100tbl.
luminal_100
  • / / 0
Ją miałem kiedyś doreta i za 30sztuk zapłaciłem 6zł z groszami
  • 538 / 6 / 0
tutis88- po twojej wypowiedzi wnioskuje, że 6 zł to cena bez refundacji.Czy dobrze wnioskuję?
Ostatnio zmieniony 26 stycznia 2013 przez Anthony Henderson, łącznie zmieniany 1 raz.
Kiedyś w676759838. Nie mogę się zalogować do tego konta
Spoiler:
luminal_100
  • / / 0
Leki tramadol + paracetamol nie są refundowane czyli wszystkie z tego wątku tylko czysty tramadol jest refundowany
  • 388 / 3 / 0
Właśnie sobie zeżarłem opakowanie Dorety :D Ciekawie czy poklepie przy mojej tolerce na kodę.
  • 669 / 10 / 0
Bardzo możliwe - tramadol to jednak nieco inaczej działająca substancja. Ja przy wysokiej tolerancji na opiaty [kodeiny praktycznie już nie biorę bo 1g słabo dział] nadal czuję tramadol w dawkach rzędu 500mg.
Rozpad termiczny alkaloidów maku lekarskiego, prawda czy mit?
Vexilla regis prodeunt inferni
  • 388 / 3 / 0
Poklepał ale raczej słabo (375mg). Niby było miło ale czegoś brakowało przez cały czas, więc oceniam na minus. Myślę że 500 tak jak mówisz lepiej dałoby radę. Moja obecna tolerancja na kodę to 600 mg.
  • 1290 / 7 / 0
Mam podobną tolerancje na kodę jak Ty i powiem, że tramadol jem tylko w dawce 1g. Raz tylko była większa, ale ten 1g i tak klepie jak powinien.
  • 211 / 6 / 0
kurwa. dzisiaj drugi raz wdupczałem tramal (w panadolu, 375mg) w zeszłym tyg 300 i dopiero przy przykopceniu zaczynało być fajnie. Dziś baki niestety nie mam i jedyne co czuje to zimny nos..nie mam jakiś tam wyrobionych receptorów ? Jest sens dorzucać ?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.