Przeniosłem z knajpy. Używaj wyszukiwarki, Kolego. Następnym razem przydzielę Ci ostrzeżenie.
Wyszukiwarka nic nie znalazła? Mojej się udało, a mamy tą samą. Oto poradnik: Wyszukiwarka - HOW TO?® - miumin
lse292 pisze:mimo wszystko moga odmowic wydania 5 paczek i trzeba smigac do nastepnego dozu
A tak w ogóle to najlepiej ćpać rozważnie,robić przerwy,nie wjebać się i pilnować żeby tolerka nie skoczyła i nie ma potrzeby zamawiania 5 paczek bo jedną zgrzejesz ;p ja teraz tak robię i wbrew temu co mówią niektórzy wcale nie jest to jakieś trudne,kiedyś byłem wjebany i grzałem 2-3 razy dziennie i nawet jak waliłem ekstrakt z 4 antków to miałem mniej niż teraz po jednym.Ale można i bez tolerki zamówić 5 paczek i zgrzać jak sam skurwysyn :D
PS a jak kupujesz w mieście, to polecam aptekę na Długiej, obok solarium, tam chyba jest najniższa cena thio (więc antka zapewne też), 6,50zł za opakowanie. w cieplicach ponad 8zł, nieważne w której aptece.
24 antki
na 3 miesiące mam spokój
Daj znać, jeśli Ci rzeczywiście wyślą - imho bezprecedensowa sytuacja, przynajmniej ja jeszcze nie słyszałem o tym, by komuś tyle sprzedali.
miumin pisze:Leszcz nie leszcz - może mieć kłopoty przez to, że Ci sprzedał. Empatii trochę.
TrzymamSzafe pisze:Zamówiłem w aptece internetowej 24 antki (...) na 3 miesiące mam spokój z lataniem po aptekach.
11.03.2008, 22:38 pisze: Dzisiaj byłem na 'spacerze kodeinisty' :D
Obleciałem kilkadziesiąt aptek i zakupiłem 100 paczek antka.. myśle, że na miesiąc wystarczy :D
25.03.2008, 00:18 pisze: Ja jestem w drugim ciągu. Biore od jakichś dwóch miesięcy dwa razy dziennie (czasem trzy) po 300mg i więcej.
Wcześniej byłem w 3 miesięcznym ciągu. Dziś nie zarzucałem kody drugi dzień.. tragedia.. cały się trzęse..
mdli mnie jak skurwysyn.. nie mam na nic sił.. i tylko jedna myśl - przyjebać se kody. Obszukałem cały dom i
obdzwoniłem wszystkich znajomych.. i zabrakło mi jebanej złotówki :/ Nie mogłem wytrzymać i za te 5.50zł kupiłem
tanie wino.. nie chce myśleć o jutrze.. :/
Te 100 paczek antka poszło duuuuuuuuuuużo szybciej niż myślałem :/
srry za OT
Złapał szuflę i dawaj mieszać różne leki i specyfiki'
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.
Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?
Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.