Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 36 / / 0
Nie widzę nigdzie takiego wątku, a uważam, że warto zebrać informacje na ten temat w jednym miejscu.

Jakie środki uważacie za najlepsze na hamowanie łaknienia? Najlepsze czyli łatwo dostępne, nieuzależniające i jak najmniej szkodliwe?

Jak do tej pory dla mnie sprawdzają się:
-pseudoefedryna w niewielkich dawkach: nie ma po niej zjazdu, można kupic w aptece bez recepty (Sudafed)
-efedryna (Tussipect).

Na drugim miejscu ulokowałabym kofeinę (yerba mate, zielona herbata, kawa) i sibutraminę (która jest skuteczna, ale ma potencjał uzależniający i jest droga).
  • 3899 / 242 / 13
spróbuj 2DPMP, poza tym - po co zatrzymywać łaknienie; jeśli masz z tym problem natury medycznej to idź do endokrynologa i będzie najlepiej.
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 528 / 4 / 0
Taa, pewnie ma problem, ale natury wagowej.
Przestań żreć fast foody i inne gówno, zacznij ćwiczyć i wagę zrzucisz bez zatrzymywania apetytu.
  • 36 / / 0
nie mam problemu natury wagowej, ważę 50 kg, ale nie cierpię napadów głodu, czuję się wtedy fatalnie, wcale nie jest tak łatwo utrzymać taką wagę. i nie jem żadnego syfu, akurat zdrowo się odżywiam, nie chce tracic wagi, chcę tylko od czasu do czasu sobie stłumić apetyt
  • 1743 / 26 / 0
50kg to malutko, żyj z dietą jakąś, ale nie doprowadzaj do blokowania apetytu, bo skończysz z anoreksja biorąc 60mg prozacu od rana, a to do najfajniejszych i najmilszych chorób nie należy... Zastanów się dziewczyno :-)
Non omnis moriar.
  • 3197 / 385 / 0
Nutella ma rację. Nic nie dzieje się bez przyczyny i napady głodu mogą sugerować że twój organizm dostaje za mało pokarmu i się domaga o więcej. Jak parę razy sobie podjesz nic się nie stanie, nie przytyjesz. No chyba że w tej chwili masz nieproporcjonalnie niską wagę.
  • 36 / / 0
wątek został założony po to, żeby się dowiedzieć jakie skuteczne supresory bytują sobie na tym świecie, kwestię mojej wagi i tego czy powinnam czy nie powinnam się odchudząc nie warto poruszać. mimo wszystko dziękuję za troskę.
  • 33 / / 0
myślę że geranium ( DMAA ) jest ok. Nie ma zjazdów i nie jest jakoś szczególnie mocne;)
  • 3363 / 356 / 0
To po chuja podajesz swoja wage? Mama i tata nie poswiecaja ci uwagi? A moze jestes po prostu niepewna siebie? Skad ja kurwa mam wiedziec co masz na mysli skoro tego nie piszesz? Ten temat jest zalozony aby zwrocic na siebie uwage.
  • 418 / / 0
amfetamina w ciągach. Bedziesz wygladac superslodko. 25kg to moj typ. ;-)
Ω
ODPOWIEDZ
Newsy
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

Rekordowe przejęcie kokainy. Narkotyki ukryte w soli

Hiszpańska policja przechwyciła na Atlantyku kontenerowiec z ładunkiem 9994 kilogramów kokainy ukrytej w soli. To rekordowa ilość przejęta na morzach. Operacja zorganizowana przez służby z kilku krajów zaowocowała także aresztowaniem 13 osób.

CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.