Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 111 / 1 / 0
przy jakiej dawce ? i rozumie ze droga podania to oral ?
  • 614 / 21 / 0
Dla mnie 200mg to jest optymalna dawka. Przy 150 jest taki lekki niedosyt. Oczywiście doustnie.
Niematerialna. Wieczna. Bez początku i końca.
Bezimienna, bezkształtna energia, która przenika wszystkie żywe istoty.
Czyste wezwanie dla naszej wewnętrznej natury,
aby zbudziła się z naszego codziennego życia, naszego strachu.
  • 353 / 5 / 0
200-250 zjedzone i po 2-3 h dożutka. Do tego dożucam coś dopaminowego np.MPA lub 3-FA w niewielkiej ilości. Zajebisty miks na imprezę.
  • 111 / 1 / 0
po zjedzeniu tych 165 mg mogę napisać że bardzo ciekawa substancja , na prawdę euforyczna , lekkie falowanie obrazu przy wejściu , muzyka po tym smakuje bardzo dobrze , bardzo lekkie dla organizmu , zjazdu nie uświadczyłem .
Następne spotkanie 200 mg
  • 54 / 4 / 0
Faktycznie to czilałtowa rzecz. Podejście było takie: będzie trzepać, nosić po mieszkaniu itp. Pewnie mniej niż ketony, ale coś w tym guście. Nic z tego. Jest leniwie. Zapewne potrzeba czegoś dopaminowego, żeby była impreza. Na pewno nie warto próbować poprawiać samym MDAI - jeszcze bardziej zapadniemy się w fotel, sennie ziewając albo, co gorsza, zimno się zrobi. Been there last week.
Natomiast umiarkowane ilości z jakimś kielonem czy lolem i spokojną muzą, to nawet przyjemna opcja może być. Ale szału nie będzie.
  • 1893 / 182 / 0
Spośród wszystkich testowanych przeze mnie b-k posiada największe działanie entaktogeniczne. Fakt, na imprezę bez podpórki w postaci stimsa jest średnio, pod względem euforii rozpierdala go bref czy 3-MMC. Ale na żadnym ketonie nie doświadczyłem tak dogłębnej, szczerej introspekcji jak po MDAI. Ta substancja ma spory potencjał i wiele zastosowań... (np. tu charakterystyka MDAI od strony 'duchowej': http://peaceandloveism.com/wiki/index.php?title=MDAI) Jeśli 2C-D jest psychodelicznym tofu, to MDAI jest jego ketonowym odpowiednikiem, właściwie każdy miks jest bezbłędny. Biały sort wart swojej ceny.
  • 1951 / 15 / 0
MDAI to nie beta-keton :nuts: :nuts: :nuts:
Uwaga! Użytkownik 69plateau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 614 / 21 / 0
Aah, powiem wam, że MDAI chyba awansuje w moim prywatnym rankingu na pierwsze miejsce wśród empatogenów! :heart:
A już z całą pewnością jest najlepsze do takiego w miarę częstego stosowania (oczywiście nie mam tu na myśli co 3 dni, tylko np. raz na 2 tygodnie, raz na miesiąc).

Uwielbiam działanie MDMA, 6-APB i 5-API, ale po każdej z tych substancji jednak czułem, że mój organizm dostaje po dupie, czasem 2-3 dni dochodziłem do pełni sił.
A tymczasem całe działanie MDAI odczuwam jako tak cudownie lekkie i nieinwazyjne dla organizmu. Następnego dnia zamiast zamułki mam wyjątkowo przyjemny afterglow, taki z chillem ale i motywacją do działania i kontaktów z ludźmi.

Na imprezy jest idealne w połączeniu z jakimś delikatnym stymulantem, a samo MDAI gdzieś gdzie jest mięciutko, cieplutko i z bliskimi ludźmi.
Takiej substancji mi było trzeba :-D
Niematerialna. Wieczna. Bez początku i końca.
Bezimienna, bezkształtna energia, która przenika wszystkie żywe istoty.
Czyste wezwanie dla naszej wewnętrznej natury,
aby zbudziła się z naszego codziennego życia, naszego strachu.
  • 1893 / 182 / 0
69plateau pisze:
MDAI to nie beta-keton :nuts: :nuts: :nuts:
No, fakt. Indan. A wkręciłem sobie, że to keton... wychodzą braki w edukacji. :wall:
  • 1951 / 15 / 0
Nie tyle w edukacji (bo o ćpaniu w szkole nie uczą), ile w pisaniu bez sprawdzenia czy się dobrze myśli.
Uwaga! Użytkownik 69plateau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.