Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 992 / 25 / 0
Ostatnio zastanawiałem się jak pozbyć się problemu bolących stawów. U mnie te bóle występują dosyć rzadko lub często o mały nasileniu (losowo).
Powszechnie wiemy że GBL zakwasza organizm, dedukując wypłukuje minerały, a szczególnie wapń, z organizmu. Bolące stawy nie są objawem kwasicy, a jej skutkiem, dlatego należy zahamować jest powstawanie i uzupełnić niedobory.

System który opracowałem i stosuje teraz w ciągu:

-Wapń (tabletki musujące 300mg - 4zł) - 1,5 tabletki dziennie, ze względu na małą wchłanialność bierzemy razem z tranem.

-Tran (kapsułki - 10zł lub płyn-16zł) - Zawiera witaminę D3, reguluje gospodarkę wapniową w organiźmie i poprawia jego wchłanialność biorę 7,2ug. Zawiera również witaminę A.

-Soda oczyszczona (Węglan sodu - 1zł ) - Pełni funkcje "odkwaszacza" organizmu i neutralizowania nadmiaru kwasu w żołądku. Dawka maksymalna dobowa to 3g, jednorazowa 1g. Organizm człowieka dobowo jest wstanie wydalić ok 5g, biorę pewien margines bezpieczeństwa.

-Chelat magnezu + witamina B6 (555mg+2,1mg - 30szt. 15zł) - jedna kapsułka raz dziennie. Z powodu że Chelat ma duże właściwości wiążące nie zażywać dłużej niż miesiąc. (w przypadku brania go dłużej, chelat wiąże magnez w organiźmie i wydala go powodując większe niedobory".

Razem: 30zł

Dodatkowo:

-Woda wysokomineralizowana (od 800mg/l) - Pełni funkcje regulującą cały układ minerałów, szybko jest wydalana nie powodując zatrzymywania się wody w organiźmie.

-L-tyrozyna (50g - 40zł) - Prekursor dopaminy, na uzupełnienie jej w trakcie ciągu. 500mg dziennie po posiłku.

Cały system suplementacji jest przewidziany tylko i wyłącznie na ciągi!! Po tym okresie zostawiam jedynie tyrozynę!

Czuje się o wiele lepiej, niż po ostatnim ciągu. Nie czuje żadnych(!) efektów ubocznych, bolących stawów i mięśni. i. Piszcie co myślicie na ten temat. Mam nadzieje, że rozwiąże to problemy niektórych osób.
  • 1934 / 108 / 0
dla mnie bardzo ciekawe info, ja sam w ciagach nie lece ale dodatkowa wiedza sie przyda, ja sam jestem za zeby takie informacje lecialy do faq, tylko nie chce cie zmartwic ale tu wiekszosc uzytkownikow w tym dziale "wiedza boli" za pewne byli by szczesliwsi jak bys napisal ze z magnezem bardzie ryje dekiel, wiec mozesz sie spodziewac braku entuzjazmu :)

dodam ciekawostke ze i na czystym GHB ludzie z narkolepsja borykaja sie z bolami stawow choc bardzo zadko, z tego co zauwazylem jest to problem marginalny ale tez wystepuje...
"...Żadnego klefedronu z ogłaszamy, mordo więcej snu i witamin..."

angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
  • 992 / 25 / 0
Wrzuciłbym jeszcze gabapentynę, kiedyś miałem złudne wrażenie że jej biodostępność to ok. 17% a tu się okazuje ponad 51%[1] [2]
i 5-htp po ciągu przed snem.
  • 992 / 25 / 0
Tyrozynę spożywamy razem z czarnym pieprzem dla zwiększenia biodostępności tyrozyny (piperyna ją podwyża)
  • 3206 / 176 / 0
a GHB też zakwasza?
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 766 / 136 / 6
De facto to nie płyn do felg, a właśnie GHB, do którego metabolizuje się GBL, zakwasza organizm.
Harm reduction i rozsądek sposobami na to, drogi użytkowniku substancji psychoaktywnych, byś cieszył się pełnią efektów swych specyfików przez całe życie.

ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
  • 3206 / 176 / 0
Tak, w pytaniu chodziło mi o to, czy to metabolizm GBLa czy GHB zakwasza organizm (to jest, gdyby była to tylko sprawa GBL, dałoby się tego uniknąć zmieniając GBL w GHB)

dzięki za odpowiedź
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2641 / 39 / 0
Wpieprzajcie dużo sera i pijcie dużo meka.

Probem rozwiązany, po co jakieś tabletki ładować w siebie. :rolleyes:
Najprostsze rozwiązania czasem są najlepsze.
  • 992 / 25 / 0
Nabiał jest najbardziej chujowym źródłem wapnia. A mleko to już w ogóle, za dużo tv się naoglądałeś.
  • 2641 / 39 / 0
Jakieś źródło?

W moim przypadku działa zajebiście.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.