Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 29 / 1 / 0
Ktoś z was zamawiał z Apteki Internetowej Antka z wysyłką do paczkomatu? Zastanawiam się nad taką opcją, u mnie w mieście ponad 80tyś ludzi i brak doz'u :nuts: :wall: :motz:

Przeniosłem z knajpy. Używaj wyszukiwarki, Kolego. Następnym razem przydzielę Ci ostrzeżenie.
Wyszukiwarka nic nie znalazła? Mojej się udało, a mamy tą samą. Oto poradnik: Wyszukiwarka - HOW TO?®
- miumin
Uwaga! Użytkownik endorfinek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2372 / 317 / 0
http://www.i-apteka.pl kupilem jakiś czas temu ze 30 paczek Antka w jednym zamowieniu - bez zadnego problemu, zadnych pytan
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 50 / / 0
lse292 pisze:
mimo wszystko moga odmowic wydania 5 paczek i trzeba smigac do nastepnego dozu
Bzdura,często czytam na tym forum jakie to ludzie mają problemy z kupnem kilku antków w jednej aptece a ja nigdy nie miałem,swego czasu brałem po 5-6 antków i na luzie mi sprzedawali.Raz tylko w aptece cało dobowej leszcz mi nie chciał sprzedać,ale widać było że wafel jakiś i zdawał sobie sprawę że o tej godzinie co ja do niego przyszedłem to mogę mieć trudności ;p ale dałem radę.

A tak w ogóle to najlepiej ćpać rozważnie,robić przerwy,nie wjebać się i pilnować żeby tolerka nie skoczyła i nie ma potrzeby zamawiania 5 paczek bo jedną zgrzejesz ;p ja teraz tak robię i wbrew temu co mówią niektórzy wcale nie jest to jakieś trudne,kiedyś byłem wjebany i grzałem 2-3 razy dziennie i nawet jak waliłem ekstrakt z 4 antków to miałem mniej niż teraz po jednym.Ale można i bez tolerki zamówić 5 paczek i zgrzać jak sam skurwysyn :D
Wszystkie moje posty to bajanie.W rzeczywistości nie mam nic wspólnego z żadnymi narkotykami i jestem praworządnym obywatelem
  • 1345 / 6 / 0
Leszcz nie leszcz - może mieć kłopoty przez to, że Ci sprzedał. Empatii trochę.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bender

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  • 510 / 53 / 1
Ostatnio odkryłem, że w moim mieście są te paczkomaty inpostu, istnieją jakieś apteki internetowe z możliwością zamówienia tym sposobem? Znalazłem kilka, w jednej nawet 5,71zł za paczkę, ale maksymalnie można tylko dwie zamówić :(
Ostatnio zmieniony 10 lutego 2013 przez TrzymamSzafe, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik TrzymamSzafe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 95 / / 0
endorfinek, możesz zamówić na poste restante, tak myślę.

PS a jak kupujesz w mieście, to polecam aptekę na Długiej, obok solarium, tam chyba jest najniższa cena thio (więc antka zapewne też), 6,50zł za opakowanie. w cieplicach ponad 8zł, nieważne w której aptece.
just another happy junkie
  • 510 / 53 / 1
Zamówiłem w aptece internetowej 24 antki (5.69PLN jeden) z wysyłką do paczkomatu, dzisiaj zauważyłem, że przy antidolu pojawił się napis "maksymalna ilość w zamówieniu 5 sztuk" :-D Ciekawe czy wyślą bez problemu bo pieniądze już wpłaciłem, jeśli tak to na 3 miesiące mam spokój z lataniem po aptekach.
Uwaga! Użytkownik TrzymamSzafe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1037 / 10 / 0
24 antki
na 3 miesiące mam spokój
Tiaa... ;)
Daj znać, jeśli Ci rzeczywiście wyślą - imho bezprecedensowa sytuacja, przynajmniej ja jeszcze nie słyszałem o tym, by komuś tyle sprzedali.
  • 336 / 4 / 0
miumin pisze:
Leszcz nie leszcz - może mieć kłopoty przez to, że Ci sprzedał. Empatii trochę.
Oczywiście, że leszcz. Prawo nie przewiduje sankcji za sprzedanie leku, który zostanie wykorzystany wbrew przeznaczeniu :cheesy:
  • 231 / 2 / 0
TrzymamSzafe pisze:
Zamówiłem w aptece internetowej 24 antki (...) na 3 miesiące mam spokój z lataniem po aptekach.
Od razu mi się skojarzyło z postem xzx z historii pt. 'od kodeiny do heroiny - na łamach [h]perreal'
11.03.2008, 22:38 pisze:
Dzisiaj byłem na 'spacerze kodeinisty' :D
Obleciałem kilkadziesiąt aptek i zakupiłem 100 paczek antka.. myśle, że na miesiąc wystarczy :D
25.03.2008, 00:18 pisze:
Ja jestem w drugim ciągu. Biore od jakichś dwóch miesięcy dwa razy dziennie (czasem trzy) po 300mg i więcej.
Wcześniej byłem w 3 miesięcznym ciągu. Dziś nie zarzucałem kody drugi dzień.. tragedia.. cały się trzęse..
mdli mnie jak skurwysyn.. nie mam na nic sił.. i tylko jedna myśl - przyjebać se kody. Obszukałem cały dom i
obdzwoniłem wszystkich znajomych.. i zabrakło mi jebanej złotówki :/ Nie mogłem wytrzymać i za te 5.50zł kupiłem
tanie wino.. nie chce myśleć o jutrze.. :/
Te 100 paczek antka poszło duuuuuuuuuuużo szybciej niż myślałem :/
Radzę przemyśleć takie chomikowanie. Nic dobrego z tego zazwyczaj nie wynika. No chyba że ktoś nie był w ciągu i chce się przekonać, jak fajnie się z owego wychodzi ;)

srry za OT
'Duch w nim zagrał odkrywczy a twórczy, wydał okrzyk radosny i dziki,
Złapał szuflę i dawaj mieszać różne leki i specyfiki'
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.