Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 6172 / 435 / 12
3mg buprenorfiny w roztworze podjęzykowo + po 2h 150mg MDAI p.o. = noddy pierwszorzędne, super do odpoczynku, jestem taki leniiiiiiwy
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 353 / 5 / 0
W jakich dawkach miksować MDAI +3-FA ? Czy 230 + 70 będzie ok ? I po 3 h dożutka 200 + 50, oczywiście zjedzone w kapsułkach. Miks ten chcę wypróbować na imprezie. MDAI brałem raz w miksie z MPA i byłem bardzo zadowolony.
  • 60 / / 0
Czy ktoś może tu z obecnych miał okazję testować mdai w parze z hometem ?
  • 96 / 1 / 0
Myślałem o 250mg MDAI i 100mg MPA przyjęte oralnie na raz, dobre proporcje? Mam dużą tolerancje na ketony i APB będe miał do dyspozycji jeszcze alfe pvp i piracetam .
  • 479 / 15 / 0
surveilled pisze:
MDAI, patrząc na profil farmakokinetyczny (TMRI+SRA),...
TMRI? Co to?

Triple Monoamine Reuptake Inhibitor? [SNDRI]
Choć pewności nie mam.
Survie, popraw mnie jeżeli się mylę.

Marchew.

się zgadza się xd - surv
Król Jest Tylko Jeden
  • 416 / 18 / 0
jaki idealny miks na impreze trance'ową ?

Mam do wyboru 2xapb pellets od g. oraz MDAI

co propnoujecie?

ostatni raz brałem troszkę amfy w listopadzie, wcześniej we wrześniu - ale nie pamiętam co to było. Innymi słowy tolerkę mam zerową ;)

EDIT: jak wygląda kwestią łączenia tego z alko?
  • 1049 / 10 / 0
^mix pigul bedzie chyba lepszy.
  • 416 / 18 / 0
mix pellets z czym?
  • 162 / 4 / 0
2-AI+MDAI czy jest to bezpieczny mix?

WARN. Chyba Ci się pola pomieszały. - surv
  • 1049 / 10 / 0
Powinno być OK. 2-AI to dopaminowy związek.
ODPOWIEDZ
Newsy
Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Marihuanoholik – nowa definicja dla nowego języka debaty o uzależnieniu

W świecie, w którym alkoholik nie jest „ćpunem”, tylko „osobą z chorobą alkoholową”, a osoby uzależnione od leków otrzymują wsparcie zamiast pogardy i aresztów – czas również na zmianę języka wokół marihuany, która prędzej niż później zostanie w Polsce zdepenalizowana. Dlatego proponujemy wprowadzenie nienaukowego terminu „marihuanoholik” – jako neutralnego określenia osoby, która straciła kontrolę nad swoim używaniem marihuany i odczuwa tego konsekwencje w codziennym życiu. Zaznaczamy, że definicja ta nie ma zastąpić klasyfikacji medycznej, a jedynie usunąć stygmantyzację.

Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.