Produkty medyczno-farmaceutyczne opatrzone nazwami generycznymi.
ODPOWIEDZ
  • 60 / / 0
Czemu nie wskazanym jest używanie melatoniny w okresie depresji ?
  • 1290 / 7 / 0
A wg mnie jest to zajebista alternatywa gdy ma się problemy z zasypianiem. Teraz jestem po parotygodniowym ciągu na trawie i są spore problemy z zasypianiem i już miałem dwie ciężkie nocki za sobą. Wczoraj zjadłem 9 mg 1h przed położeniem się do łóżka i powiem, że zasnąłem bez problemów.
  • 3362 / 351 / 0
Duzo, te 9mg.
  • 528 / 4 / 0
FajnieJest pisze:
Duzo, te 9mg.
Pewnie 3 tabletki po 3mg, wcale nie tak dużo puritans pride sprzedaje kapsułki po 10mg.
  • 3362 / 351 / 0
1mg zalatwia sprawe w 100%, nie sadze aby to nie mialo wplywu na cala gospodarke hormonalna.
  • 528 / 4 / 0
Może u Ciebie, 1mg u mnie nie działa. Wpływ na całą gospodarkę hormonalna, jakieś źródło czy to tylko Twoje zdanie?
  • 3362 / 351 / 0
Moje zdanie. Niemozliwe ze hormon ktory nie jest naturalnie wysyntetyzowany nie ma zadnego wplywu na cala gospodarke hormonalna.
  • 528 / 4 / 0
Skoro nie masz dowodu to tylko czcze gadanie.
  • 291 / 1 / 0
Czy melatonina zjedzona po tripie tryptaminowym/grzybowym pomoże w zaśnięciu? Są jakieś przeciwwskazania co do takiego miksu? Na trzeźwo na mnie działa, zjadam 5mg.
  • 684 / 154 / 1
Pani Jedyna pisze:
Czy melatonina zjedzona po tripie tryptaminowym/grzybowym pomoże w zaśnięciu? Są jakieś przeciwwskazania co do takiego miksu? Na trzeźwo na mnie działa, zjadam 5mg.
Czytałem na DMT-Nexus i shroomery.org, że takie rozwiązanie działa. Melatonina zresztą należy do grupy tryptamin, więc jeśli zaaplikujesz ją po tripowaniu z choćby np 4-AcO-DMT, bądź 4-PO-DMT(grzybki), to raczej nie powinno się stać nic złego. Ale Ja nie wiary nie daję i do niczego nie przekonuję, sam nie próbowałem czegoś takiego i wszystko jest mówione tylko teoretycznie ;-) .

Tutaj wiecej o tym pisze : http://www.shroomery.org/forums/showfla ... er/8600739 i https://www.dmt-nexus.me/forum/default. ... ts&t=34307
ODPOWIEDZ
Newsy
Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.