Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1876 / 23 / 0
Na eng wiki jest napisane ze 300 mg dawka moclobemidu blokuje w 80 % MAO-A i w 30 % MAO-B to co gdyby zjesc 900 mg moclo to wtedy teoretycznie powinnismy uzyskac 90 % inhibicje MAO-B.
  • 1081 / 32 / 0
Byla relacja na forum z inhibicja MAO B i nie bylo ciekawie
  • 28 / / 0
Cybex, sprecyzujesz?
  • 1081 / 32 / 0
cebex, Typowi nie zadzialalo tak jakby oszamal normalne kakao lekka stymulacja rozjasnienie mozgu bez fajerwerko te same efekty osiagniesz szamajc 8 lyzek kako zalanych ciepla wodą
  • 28 / / 0
i skąd pozytywne opinie dot fenuloetyloaminy w taim razie cEbex ;)?
  • 1081 / 32 / 0
Kakao dziala na mnei dosyc mocno nie wiem jak na innych
  • 20 / / 0
300mg ilex 13:1 + 0,5 mg PEA - od takich dawek zacznę próby, mile widziane wskazówki, rady :)
  • 1081 / 32 / 0
Masz to w roslinie i kakao w proszku czy wyizolowane ? Ilex z kakao w malych dawkach nie dziala probowalem
  • 20 / / 0
Nie mam kakao, tylko fenyloetyloamine HCL (w proszku) i ekstrakt ilex x13, słabe wyniki twoich doświadczeń nie przekonują mnie, że z ten mix jest do dpy
  • 1081 / 32 / 0
Masz racje, ja mialem zwykel kakao oraz susz rosliny nawet nie ekstrakt. Jesli ja bym to zrobil to bym zrobil tak:
-Zarzucil inhibitor mao 1-1.5g Ilex ekstraktu zaparzane 3 razy wypite na raz (malo objetosciowo)
-Wciagnal nosem PEA nie wiem tylko jak z dawkowaniem(na erowidze nic nie ma, mozna by zaczac od malych ilosci ja bym walnal pol grama na poczatek ale to ja )
ODPOWIEDZ
Newsy
Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.