Więcej informacji: DOx w Narkopedii [H]yperreala, TMA w Narkopedii [H]yperreala
Moim zdaniem najlepiej połknąć, nie kombinować i nie słuchać rad żartownisiów.
100 mg to moim zdaniem jest już sporo, nie napiszę Ci czego się spodziewać po takiej ilości, bo najwięcej brałem 70mg. Ogólnie substancja ta nie jest super wizualna i zdecydowanie wolę pod tym względem, a także za całokształt tripa 4-aco lub hometa. Wg mnie TMA-6 jest dobra do miksów z tryptaminami.
Przy dawce 100mg bodyload może być uciążliwy.
A czego się spodziewać pod względem psychicznym, TMA-6 nasuwa jakieś wnioski? Skłania do przemyśleń?
8Ball pisze: A czego się spodziewać pod względem psychicznym, TMA-6 nasuwa jakieś wnioski? Skłania do przemyśleń?
Dość dobrze łączy się z MJ
Miałem edytować posta ale 69plateau mnie ubiegł.
Tak, TMA-6 dobrze nadaje się do wyjścia na miasto, do parku i na imprezy, koncerty etc., bardzo dobry kontakt z ludźmi trzeźwymi, co na psychodelikach (przy najmniej u mnie) rzadkość.
Wizualnie szału nie ma, ale kiedy się przeszedłem nocą przez miasto byłem zachwycony intensywnością barw, świateł, zieleni itp (tripowałem wiosna/lato).
Aah, bodyload rzeczywiście był na początku uciążliwy, towarzyszyło uczucie suchego rzygania (nawet nie wiem jak to nazwać.. i nie, nie zbierało mi się na wymioty)
Minęło już z jakieś 7 godizn i efektów jakichkolwiek już brak, afterglow na poziomie placebo i to tylko na białym ekranie matrycy. Jestem ciekawy, o której mi się uda zasnąć.
Aha, jak to w przypadku psyhodelicznych amfetamin :) Łaknienia nie miałem, ale bez problemu dało się coś wepchnąć w tą buzie.
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie
- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych
Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.
Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego
Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.