Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 654 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gum@ »
Nazwa: Mercedesy
Kolor: Jakiś jasny, nie wiem dokładnie bo widziałem je jedynie wświetle latarni
Kształt: Okrągle
Logo: Znaczek mercedesa
Gdzie kupione: Zagłębie dąbrowskie
Kiedy kupione: 20.10.2006
Sposób przyjęcie: Doustnie
Efekty działania: Jak dla mnie sama feta i to nie zbyt dużo. Piliśmy prawie dwa litry wódki więc coś mogła zakłucić działanie tego dropsa, ale czułem się jedynie nafukany i to nawet nie bardzo. Jedyn słowem CHUJNIA......z grzybnią:P
Ocena działania: 2/10......coś tam klepnęło
Dodatkowe komentarze: Dropsiki bez przedziałki, nie nakrapiane
  • 124 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: syntax_error »
clomipramine pisze:
Nazwa: Gwiazdki
Kolor: Żółty
Kształt: Okrągły
Logo: Gwiazdka
Gdzie kupione: Mazowieckie
Kiedy kupione: X.2006
Sposób przyjęcia: Doustnie
Opis działania: Nie ma co opisywać. Chyba czyste MDMA. Na pewno zero fety. Kwintesencja dobrego smaku. Takie jak kiedyś. Zjadłem 2 i kilka godzin się rozpływałem. Polecam (ale nie namawiam ;) )
Ocena działania: 10/10
Dodatkowe komentarze: Zdjęcie oczywiście z internetu.
[ external image ]
Jadłem wczoraj, moje pierwsze i jedyne kółeczko. Cud, miód! Dokładnie taka, jak na zdjęciu, z tyłu podziałka. W Wawie po 10 zł (chyba dobra cena, nie wiem ;)). Mocno zbite, trudno "rozłupać" na pół. Jadłem 2x0,5 (żeby poznać reakcję na tę chemię łyknąłem pół i po godzine - gdy się na dobre załadowało - drugie pół).

Efekt: Po pierwszej połówce, po 30 minutach, jakieś powolne odrywanie się, takie "dziwne" patrzenie, banan na twarzy, zajebiste samopoczucie, radość z siedzenia na mięciutkiej kanapie w klubie, euforyczne reakcje na rozmowę ze znajomymi, potrzeba gadania, kontaktu ze znajomymi, ale bez "szarpania" nóg do tańca - brak niekontrolowanego pobudzenia motorycznego. Wyolbrzymione odbieranie kolorów (trochę, jak po LSA z powoju "Rekwiata" - najczerwieńsza czerwień kanap, jaką widziałem; zieleń tak zielona, że chciałbym być kozą i gryźć jej soczystość ;))). Gorąca twarz, uczucie pocenia się (piłem co jakiś czas zimny sok lub colę + 1,5 piwka przez całą noc; czysta serotoninowa jazda :)), źrenice ogromne (3/4 tęczówki), brak szczękościsku. Po drugiej połówce, po upływie pół godziny nieprzyjemne objawy fizyczne - miękkie nogi, uderzenia adrenaliny (? - nagłe przyduszenie gardła, zatyka dech), momentami fale osłabienia, parę razy musiałem się przytrzymać baru, żeby nie "klęknąć", kilka razy nagłe "czarne plamy" przed oczami (mini zamroczenia, głównie w czasie poruszania się). Te nieprzyjemne symptomy minęły same z siebie po jakichś 30 minutach i było cacy. Pomogło wyjście z kumplem do chłodnego lobby, gdzie po prostu usiadłem, wypiłem sok i pogadałem o jakichś pierdołach. Uspokoiło mnie to i można było wracać do klubu.

Działałanie psychodeliczne utrzymywało się od 24 do 4, 4:30. Potem do 6 zostało pobudzenie fizyczne (potrzeba łażenia, ale z kontrolą - żadnych drżących dłoni, skaczących nóg :)). Dało się zasnąć. Na zejście zapaliliśmy sobie z kumplem po 3 buchy, wypiliśmy w pięknym, nocnym i naturalnym otoczeniu piwko, pospacerowaliśmy - cudne uczucie :)

Działanie na 90 procent takie, jak sobie to wyobrażałem przed wrzuceniem. Daję 9,5/10. Spodobało się, chyba aż za bardzo ;)
Nie sprzedaję, nie kupuję, nie posiadam, nie załatwiam. Lubię poczytać i tylko tyle.
  • 5 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: zbakany krisu »
Nazwa:krokodyl
Kolor: niebieski w żółte plamki
Kształt: okrągła z przedziałką
Logo:wyrażny krokodyl
Sposób przyjecia:doustnie
Opis dzialania:mocny drops,po godzinie od przyjecia wlacza sie mocny kop objawiający sie milionowym natłokiem myśli który zakłuca porozumowanie sie;)po 1.30 godz natłok mysli spowodowal u mnie wymiot,co nigdy mi sie nie zdazylo w wypadku przyjmowania MDMA...
Ocena dzialania:9\10 ... lepszy był tylko brązowy romb...
Dodatkowe kom. : drops był by zajebisty gdyby nie siadał tak na zoładku... zero fety... kupione w rewelacyjnej cenie 4 sztuki za 30 zl ,
  • 1 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Coola »
Nazwa: Panienka (Lady)
Kolor: Biały
Kształt: Okrągła z krzyżem na rewersie
Logo: Siedząca dziewczyna
Sposób przyjęcia: 1,5 doustnie
Opis działania: :-D przyjęcie godzina 19:00. Około 19:45 Weszło tak jakby coś wjechało we mnie z dużą prędkością :-p Zrobiłem się mokry dosłownie w minutkę a po 10 byłem już w siódmym niebie na 5h :-D Naprawde jak na ten kraj w którym najczęściej sprzedają chłam była świetna:) Oceniam ją na 8/10 gdyż nie była taka jak kochana Londyńska "Paul & Shark"(biały rekinek) po tej przy ładowaniu poprostu warczałem;-) Jeśli ktoś wam zaproponuje POLECAM!!
Uwaga! Użytkownik Coola nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: rock »
Nazwa: wiatrak
kolor : różowawy
kształ : okrągły mały walcowaty
logo : 4 skręcone ramiona wiatraka
sposób przyjęcia : doustnie (rozgryzka :P
działanie : pobudzenie jak po 3 filiżankach kawy na 1,5h i to wszystko :(

Nazwa:wiatrak
Kolor:tym razem żółty
Kształt: patrz wyżej
Logo: patrz wyżej
Sposób przyjęcia :doustnie ( rozgryzka :)
działanie : tym razem na początku jedna sztuka i jakość w poyższym opisie, poźniej poszły z 2 browce i nastęona sztuka. i zrobiło sie naprawdę zajebiście.browce pomogły ? ponoc osłabiają zazwyczaj ?

Nazwa:Lady ( z loga kappy)
Kolor:biały
Kształt:okrągła ale większa od wiatraków i nie walcowata, troche jak polopiryna mniejsza :P
Logo:siedząca laska a z tyłu x
działanie : byłem po paru browcach także pobudziła mnie na troche a potem zmulila straszliwie.może przez to alko ?

Nazwa:Lady ( z loga kappy)
Kolor:zółta
Kształt:p[atrz wyżej
Logo:patrz wyżej
działanie : podobnie jak poprzednio tyle że nie zmuliła jak ta biała.

wszytko to pochodzi z 3miasta. jakby ktoś mógł zareklamowac dobrą pile z 3city to będę dźwięczny.
  • 30 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pixi »
Nazwa: koniczynka (mocno krucha)
Kolor: biała
Kształt: okrągły
Logo: duza koniczyna
Gdzie kupione: Dolny Śląsk
Kiedy kupione: październik 2006
Sposób przyjęcia: doustnie
dawka: 2,5
Opis działania: Wkręcają "jakąś fazę" ale euforii po nich nie doświadczyłem. Byłem jakiś nawalony ale ospały.
Ocena działania:2/10
Dodatkowe komentarze: Nie polecam jak komuś zależy na "pigułowej" pigule

korekta po 11.11.06
Zjadłem (zgodnie z radą żeby wrzucić ich więcej) 3.5 naraz. Zajebałem się w 3 dupy ale nie była to po raz kolejny faza pigułowa. Weszło po ponad godzinie, trzymało ok 6h. Zero szczękościsku, spać się nie chciało. Nie mam pojęcia co w tych pixach siedzi, czy ketamina (jak to ktoś sugerował) nie wiem bo nigdy nie stosowałem...
Ostatnio zmieniony 15 listopada 2006 przez Pixi, łącznie zmieniany 1 raz.
space invaders are smoking grass
  • 74 / 2 / 0
Nazwa: Żółte Gwiazdki
Kolor: Żółte
Kształt: okrągły
Logo: Gwiazdka
Gdzie kupione: Zambrów
Kiedy kupione: październik 2006
Sposób przyjęcia: doustnie
dawka: 2
Opis działania: Najpierw wypilem troche wodki później ćwiknąłem dropa popilem piwkiem i po jakichs 20 minutach sie wkrecil. Od 21 do 3 nie schodzilem z parkietu. po 22 walnąłem drugiego i było ostło. Cudowna euforia, empatia, miłośc do wszystkich i w ogóle najprzyjemniejsze uczucie jakiego doznalem w zyciu :-) Jak dla mnie to one wymiatają :-D
Ocena działania:9/10
Dodatkowe komentarze: Napisalem 9/10 bo nie mam za bardzo z czym porównać bo mało tych kółek zjadlem w życiu ale te były zdecydowanie najlepsze z tych co próbowałem, no ale koleszka mi mówił że białe heyah i różowe serca są lepsze od tych gwiazdek
Psychodelik, Psychodeliczny Styl, On Zaczyna Być Mną, Ja Zaczynam Być Nim....
  • 278 / 3 / 0
Re
Nieprzeczytany post autor: Wizeush »
Nazwa: Serce
Kolor: Różowe
Kształt: Okrągła, podziałka z tyłu, dobrze wybita.
Logo: Serce
Gdzie kupione: WLKP
Kiedy kupione: 03.11.2006
Sposób przyjęcia: 2 popite woda.. po 2h dodatkowe 1,5
Opis działania: Po porstu czysta ekstaza :). Milosc do kazdego.. na imprezie tanczylo sie przecudownie, daje 95%, ze bylo to czyste MDMA.
Ocena działania: 8/10
Dodatkowe komentarze: 3,5 to moj rekord zyciowy ;), z imprezy pamietam z 30%. Te urywki ktore przypominam sobie zalane byly blogostanem, miloscia do mojej partnerki na parkiecie ;). POLECAM !
P.S. Dropsiki pachnialy cukierkami (anyzem) :).
Ostatnio zmieniony 06 listopada 2006 przez Wizeush, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 16 / / 0
Nieprzeczytany post autor: 5and »
Nazwa: Panienka (Lady)
Kolor: ŻÓŁTY
Kształt: Okrągła z krzyżem na rewersie
Logo: Siedząca dziewczyna

Wkrecaja sie kolo godziny. Zjadlem jedno, po godzinie jak muza zaczela mi delikatnie wchodzic dorzucilem drugie. Po 30 min jeszcze polowke. Ogolnie wjazd bardzo lagodny. Euforia, energia. Przez 4 godziny nie zchodzilem z parkietu, w wyjatkiem kilku 5 minutowych przerw. Wydawalo mi sie ze zaczynaja troche mulic ale łyk drinka, krotka konwersacja z nieznajomą i juz musialem ją porwac na parkiet:) Jak najbardziej polecam na impreze do klubu. Na domowce, szczegolnie przy dobrej muzie faktycznie mozna sie rozplynac w fotelu i pograzyc w rozmowie. Jak na polskie realia naprawde ciekawe kolko.
Ostatnio zmieniony 13 listopada 2006 przez 5and, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik 5and nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 38 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: jacoos »
Nazwa: 007 lub Bond jak kto woli...

Kolor: różowy

Kształt: okrągła bez przedziałki

Logo: 007

Gdzie kupione: Zachodniopomorskie

Kiedy kupione: początek listopada

Sposób przyjęcia:doustnie

Opis działania: zjedzona około godziny 3 w nocy... Po 20 może 30 minutach już mi się całkiem fajnie brykało po parkiecie co wydało się nadzwyczaj podejrzane... poskakałem może z godzinkę po czym udałem się posiedzieć... znacząco udało się odczuć efekt działania amfetaminy i tylko amfetaminy... żadnego mdma ani nawet jakichś tanich pochodnych... sam syf... po imprezie posiedziałem sobie w domku bez snu jeszcze do ok. 15 po czym udało mi się zasnąć na jakieś pół godziny (!!)... i dalej wkurwiane się ze spać nie można do około północy...

Ocena działania: 0.1/10

Dodatkowe komentarze: Shit, shit i jeszcze raz shit... dziś szczena boli, szkliwo na zębach pojechane... pierwszy raz trafiłem na kółko z fetą, której nienawidzę dlatego taka moja ocena... jeśli ktoś lubi to proszę bardzo... powinno się spodobać... Ja stanowczo odradzam zakup tego badziewia;/
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.