nawet jeśli to chyba fajnie by było mieć specyfik je wywołujący.
dobra, sprawdzona receptura
A co do owej maści, skoro jej dwoma glownymi skladnikami ma byc belladona i bielun, wątpie by byla bezpieczna w uzyciu nawet przy sprawdzonej recepturze :)
GrupaOlewającaWładzę pisze: nawet jeśli to chyba fajnie by było mieć specyfik je wywołujący.
po ketaminie nie wiem, nie probowalem, ponoc wystarczy sie tylko polozyc i skupic, ale z dostepem do ketaminy w polsce ponoc slabo.
dxm to niemam bladego pojecia jak, ale to raczej ludzie mieli przy wiekszych dawkach tak 450+.
po grzybach to tez nie wiem co i jak.
avio bardzo latwo wywolac ld, wezcie przyjebci z 15 tabletek, do tego kilka napoji energetyzujacych zeby nie usnac i w ld a pote wychodzimy.
z salvia ciezko mialem tylko raz, zbyt nie przewidywalne :P przy extrakcie x20 duch salvii stanal przy mnie kolo okna i mowil cos w stylu"palisz mojego brata" polatałem z 2-3 sekundy po pokoju i wrocilem do okna... ale jak juz bania w miare zejdzie, to jak sobie cos wyobrazimy to momentalnie widzimy jak prawdziwe, ja po dosc duzej dawce ekstraktu x20 fristajlując w aucie kolegi widzialem rzeczy o ktorych spiewalem.
http://www.chatzy.com/786018508622
1 część lulek.
1/2 części nasiona bielunia dziędzerzawy.
1/2 częsci owoc wilczej jagody.
1 część haszysz.
2 części ziele mięty pieprzowej.
Utrzeć razem wszystkie składniki i ostrożnie dozowane palić w fajce wodnej. Uwaga! Działanie może być szczególnie silne.
Wyszperane w necie:P
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
jak chodzi o mięte to polecam, dodana w małej ilości do mieszanki (np tytoni) powoduje lekkie oziębienie dymu
podobnie jak szałwia ("zwykła"-lekarska)
nie polecam z tym przesadzać
o tych skórkach z mucho to napisano wszystko, ze robią, ze słabo robią i ze w ogóle nie robią (ciekawe czy naraz)
co do lulka bielunia i wilczej jagody to kazdy z nich jest oki, ale wydaje mi sie, ze przepis był robiony w natchnieniu
tj. jakiś małolat (albo ktoś o jego poziomie) zrobił przepis w założeniu, zeby dodać do niego
coś trującego (B i WJ), coś tajemniczego (ha - hyh, nie dla mnie :)~ , zakładam ze dla niego - i lulek - sam nie znam ), i na koniec coś deserowego czyli niewinna mięta, dobrze ze w przepsie nie ma zeby to robić tylko w pełni i ze przepis jest ten przekazywane z matki na córke, albo inne pier...
co do składu to raczej zadziała(no, jakoś na pewno) , ale jakby miało na prawde powodować wizje, albo ich namiastke, to polecam nie bawić sie ha czy MJ w trakcie - u mnie zawsze jak przypale po czymś psycho to wracam do rzeczywistości - na chwilke, ale tak zeby ustalić ekipą nowy plan i iść dalej,
that is I think I disagree.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk
WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia
Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.