Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 803 / 40 / 0
Re: 2C-P
Nieprzeczytany post autor: qtacz »
@ksy89
żeby było fest
przykładowo ~3 paki dxm (lub inna wysoka dla danej osoby dawka -kwesia osobnicza, tu nie należy przesadzić)
po upływie ok. 1-2h, gdy deks zaczyna już działać powiedzmy ~20mg 2c-p (tu właściwie im więcej tym lepiej)
po kolejnych 2 godzinach można zacząć popalać, (można też cały czas od początku najważniejsze, by palić, gdy odczuwalna jest już psychedela)

zażywasz na własną odpowiedzialność, nie gwarantuję zachowania zdrowych zmysłów ;) choć u mnie podobny miks przebiegał raczej spokojnie
Ostatnio zmieniony 16 stycznia 2013 przez qtacz, łącznie zmieniany 1 raz.
per rectum ad astra
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
1. fragment interesującego wykładu
2. o samobóju bez nadętej bufonady
  • 177 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kju »
Serio potraficie coś zjeść na dwacepie? Samo patrzenie się na osoby, które coś konsumują napawa mnie obrzydzeniem. Jak można w ogóle jeść, myślę sobie patrząc na jedzących ludzi, podczas gdy sam przeżywam zakwaszenie mózgu przez zeżarte prochy.
Co do dopalania mj, to oczywiście jest świetne. Po dwóch lufach moimi pierwszymi słowami były "Aaaand we're back" %-D. Jak dojdzie urka, to planuję dopalać nią podczas kolejnej podróży. Zdaje sobie sprawę, że może pokarać, no ale cóż. Ryzyko zawodowe c:
Nigdy nie zażywałem żadnych narkotyków.
Nigdy nie powiedziałem prawdy.
_______
Moja opinia jest opinią błędną.
...i mam małego penisa c: Biblia - najdłuższy trip raport w dziejach.
  • 211 / 6 / 0
Po takim miksie chyba z 90% ćpunów nie umiałoby niczego odpalić już ;p
  • 803 / 40 / 0
moim zdaniem dobrze dopala się syntetycznymi kanna np. am2201 lub świętej pamięci "dopalacze" + fajki, dużo fajek
do jedzenia: polecam coś słodkiego, np. owocowe mentosy, lub żelki, cola :)
per rectum ad astra
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
  • 10 / / 0
Nieprzeczytany post autor: ksy89 »
Przeżyłeś to ? Brzmi i wygląda jak ostatnia droga ćpuna. Może ja odwarzyłbym się na mniejsze dawki. Ale brzmi smacznie porycie. Czasami lubię zniknąć z świata i zostawić ciało tutaj.
Nie miałeś po tym żadnych kłopotów zdrowotnych? Dużą tolerkę masz ? 20mg cp brzmi ostro już na czysto...
  • 41 / / 0
Nieprzeczytany post autor: 7Days »
O panie, serce dawało radę przy takich ilościach?
  • 803 / 40 / 0
nadzwyczaj dobrze
dla mnie psychedela to stan dalece bardziej naturalny od "normy"
radość z odpuszczenia i zrozumienia jest wspaniała i życzę jej każdemu
radość ze smakowania każdego żelka-robaczka w kwaśnej posypce również :D

w miksie z DXM następuje pewne przytłumienie tej radości
Ostatnio zmieniony 16 stycznia 2013 przez qtacz, łącznie zmieniany 1 raz.
per rectum ad astra
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
  • 67 / 4 / 0
Mi osobiście na dwace metabolizm robi zupełne stop. Nic nie wchodzi ani nie wychodzi z organizmu(jakkolwiek to brzmi). Zazwyczaj jak jest coś do jedzenia to od samego wąchania czuje się tym najedzony, a gdy to włożę do ust raczej czuję to w kategoriach faktury/koloru/gęstości niż jakiegokolwiek smaku. Podobnie płyny, które czuję jeszcze w przełyku, natomiast poniżej szyi mam wrażenie jakby po prostu zdezintegrowały.

Z kolei moja znajoma po dwace ma coś takiego że chodzi siku co 10 minut, chętnie też czasem popije piwko %-D
  • 1 / / 0
Witam serdecznie, jutro zapraszam paru znjomych na swiętowanie moich urodzin :] Chce ich wtajemniczyć w świat psychodelików (brałem raz bardzo dawno 2C-P). Ich doświadzczenie to alkohol, mj, i parę razy maczanki na AM-2201, na tym się kończy. Mam 100mg rozpuszczone w 10ml spirytusu. Ja wiem ze oni będą chcieli głównie pic alkohol. Wszystko zaczyna się o 19h00, Moje pytanie: jeżeli podam im na START po 1ml o tej godzinie to czy później będą mogli pić normalnie alkohol czy trzeba zrobić przerwę? Czy się nie przebija przez 2 C-P?
  • 41 / / 0
Nieprzeczytany post autor: 7Days »
Ciekawe, sam z chęcią spróbowałbym takiego miksu, 2C-P mocno na serce mi nie wpływa, DXM już bardziej. Po odrobinie przy następnych razach pewnie spróbuję. Ale maczanek do tego nie będę palił, bo po nich czuję się jak debil raczej.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.