ostatnio po 8 miesiecznej przerwie zażyłam jedna tab na spanie, na pusty żołądek. ale zamiast iśc spać to wolalam lezeć i roskoszować sie tym lekkim otłumanieniem, poszłam zaraz spalić 2 wiadra w łazience i taki grzmot że ledwo do lozka sie doczołgałam ale gdy juz sie położyłam to przecudownie wtopiłam sie w łóżko, ogladalam telewizor i rozglądając sie po pokoju widzialam przepiekne światełka i inne cuda. teraz zjadłam 1 tab donosowo ale niestety to juz nie to samo.
Po 3,75mg kimnęłam z miejsca i pospałam radośnie 11h. Posmak faktycznie paskudny (tym bardziej że łamałam tabletkę senzopu i trochę się pokruszyła), ale szybko minął, wystarczyło zapić.
War-time full-frontal drugs, sex-tank armor plate.
* * *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
Grentoo pisze:Dla mnie to bardzo, ale to bardzo chujowy środek nasenny. Zamiast spać, do czwartej rano siedziałem w oknie i gadałem z drzewami, oglądałem skaczące wieżowce, drzewa co mrugnięcie wracał do normalności by zaraz potem łazić po całej okolicy, niektóre z nich podawały mi liście.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Lek na bazie LSD firmy Definium zmniejszył objawy lęku. Trzeci pozytywny wynik fazy III
Definium Therapeutics poinformowało o pozytywnych wynikach badania fazy III Panorama, w którym oceniano DT120 ODT – farmaceutyczną formulację lizergidu (LSD) – u dorosłych z uogólnionym zaburzeniem lękowym (GAD). Pojedyncza dawka 100 µg istotnie zmniejszała nasilenie objawów w porównaniu z placebo, a efekt utrzymywał się przez 12 tygodni. To trzecie pozytywne badanie fazy III programu DT120 ODT, po wcześniejszych wynikach w GAD i dużej depresji.
Diler z Anglii przyjmował nietypową walutę. Uzależnieni spłacali długi rzadkimi kartami Pokemon
Nietypowa waluta w narkotykowym biznesie pod lupą angielskich śledczych. Podczas przeszukania domu 26-letniego dilera policjanci zabezpieczyli nie tylko kokainę, marihuanę i gotówkę, ale także pudełko z rzadkimi kartami Pokemon. Szybko wyszło na jaw, że służyły one uzależnionym do spłacania długów u przestępcy.
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.