ostatnio po 8 miesiecznej przerwie zażyłam jedna tab na spanie, na pusty żołądek. ale zamiast iśc spać to wolalam lezeć i roskoszować sie tym lekkim otłumanieniem, poszłam zaraz spalić 2 wiadra w łazience i taki grzmot że ledwo do lozka sie doczołgałam ale gdy juz sie położyłam to przecudownie wtopiłam sie w łóżko, ogladalam telewizor i rozglądając sie po pokoju widzialam przepiekne światełka i inne cuda. teraz zjadłam 1 tab donosowo ale niestety to juz nie to samo.
Po 3,75mg kimnęłam z miejsca i pospałam radośnie 11h. Posmak faktycznie paskudny (tym bardziej że łamałam tabletkę senzopu i trochę się pokruszyła), ale szybko minął, wystarczyło zapić.
War-time full-frontal drugs, sex-tank armor plate.
* * *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
Grentoo pisze:Dla mnie to bardzo, ale to bardzo chujowy środek nasenny. Zamiast spać, do czwartej rano siedziałem w oknie i gadałem z drzewami, oglądałem skaczące wieżowce, drzewa co mrugnięcie wracał do normalności by zaraz potem łazić po całej okolicy, niektóre z nich podawały mi liście.
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów
Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176
20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.