Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 749 / 86 / 0
mfighter pisze:
JohnyHa
współczuje.
Czemu?

Mam również inne:

'A gdyby tak ...' 'Mam pomysł!' i podobne zdania zaczynające kilkudniową, kilkutygodniową lub nawet kilkumiesięczną wkrętkę na rozmienianie jakiejś rzeczy i nakręcanie sobie stanów maniakalnych i huraoptymistycznych. To mnie również bardzo motywuje, ale jednak wole bardziej kontrolowaną("sztuczną") euforię. Po tej sztucznej przynajmniej nie mam depresji.
  • 984 / 5 / 0
"zesraj się, a nie daj się"

tę mądrość życiową zaczerpnąłem od wujka, dla nie obeznanych w wulgaryzmach, to znaczy:

"nie poddawaj się, walcz do końca"

nie jedna ciężka sesja, była sukcesem dzięki temu afroryzmowi. Nie jeden wredny skurwiel w końcu wymiękał. Nie jeden fakultet skończyłem (dwa, ale jednolite), tylko dla tego że się "nie dałem".
Ostatnio zmieniony 18 grudnia 2012 przez toshiro mifune, łącznie zmieniany 5 razy.
głupio wyszło...
  • 1615 / 28 / 0
Co masz w dupie, to ci nikt nie wyłupie.
  • 42 / / 0
Umiesz liczyć? Licz na siebie.
Miej wyjebane a będzie ci dane.
No future

bardzo pozytywne :cheesy:
  • 3490 / 55 / 0
"Nie pierdol, bij kora"
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 40 / / 0
Wszystko jest możliwe tak jak nic nie jest pewne
  • 255 / 7 / 0
"Olej spidy bracie , ratuj życie i jedz kwasy"
  • 73 / 1 / 0
nie ma balu bez analu
Czyste Szaleństwo to najwyższy Rozum -
Gdy je przeniknąć Zrozumienia błyskiem -
A czysty Rozum to upadek w Obłęd -
Lecz Większość - jak we Wszystkim -
Narzuca swoje Kategorie -
Przyjmij je - jesteś Normalny -
Odrzuć - czekają na Furiata
Kajdany i Kaftany
  • 54 / 1 / 0
Kurwy, konserwy, muzyka bez przerwy.
  • 1611 / 34 / 0
Motto roczne: "W tym roku jest Woodstock" :-D
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.

18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.

Londyn: Ostrzeżenie przed supermocnym narkotykiem. Może być 500 razy silniejszy niż heroina

Londyńskie kluby nocne ostrzegają swoich bywalców przed niebezpiecznymi niebieskimi i zielonymi tabletkami sprzedawanymi jako ecstasy po tym, jak dwie osoby zmarły w zeszłym miesiącu po zażyciu tej substancji. Groźny syntetyczny opioid jest niezwykle silny i może być śmiertelny.