Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 21 / 1 / 0
Czasami tak jest, widzę że spora ilość osób tez doświadczyła podobnego "problemu"...

01:55 minęły 2 h... i nic... Może to wina błony śluzowej żołądka, że ten dexio się wchłonąć nie chce, błąd w żywieniu, coś hamuje wydzielanie soku żołądkowego, ale na litość Boską gdzieś te tabletki muszą się wchłonąć w końcu . . . :wall:

I co najdziwniejsze po wrzuceniu 450 ... po 2 h. nie czuję żadnych efektów... nic.... zupełnie.

Ma ktoś na to jakąś teorie mądrą ?
What the fuck are we doing in the middle of the desert ? Let someone call the police !.
We need help ! Help !
  • 50 / 2 / 0
Mnie właśnie o dziwo jedna paczka po około roku przerwy poczesała nieziemsko. Za to druga tydzień później bardzo lekko... kurde od czego to zależy?
  • 21 / 1 / 0
Dobra mój post wyżej po godzinie przestał być aktualny, poskładało mnie jak puzzle... I co najdziwniejsze 450 ! pierwszy raz w życiu DXM zadziałało na mnie w taki sposób ... wzięłam 450 tak po prosto dla relaksu a po 3 godzinach mnie rąbnęło jakbym zjadła co najmniej 900 , i to w ułamku sekundy, nie ładowało się w ogóle tylko walnęło bez ostrzeżenia...
What the fuck are we doing in the middle of the desert ? Let someone call the police !.
We need help ! Help !
  • 638 / 10 / 0
może zarzucałaś na pełny żołądek?
  • 21 / 1 / 0
Po dłuższym zastanowieniu stwierdzam że wcześniej na gastro zjadłam 2 tosty . . . to rzeczywiście mogło opóźnić trawienie... ale czemu zadziałało z taką siłą ( przecież nie przez tosty- chyba że dokonałam przełomowego odkrycia ; D ) ... tydzień wcześniej zarzuciłam tez 450 i efekt był lekki .. taki zwykły DXM'owy stan gdzie dało rade logicznie pogadać, popisać, a wczoraj nie było ze mną kontaktu, pofrunęłam gdzieś do Nigdzie .

Chyba ! że tabsy się propost skumulowały w żołądku i zaczęły działać wszystkie na raz i dlatego tak walnęło ... Czyli wychodziłoby na to że jest ogromna różnica w intensywności działania przy ---> 1. zarzucaniu po 5-8 co jakiś czas a 2. łyknięciu wszystkiego na raz .

Tylko ta 2-ga opcja będzie w 98 % przypadków wymiotująca ...
We need help ! Help !
  • 4 / / 0
Dziwna i smutna trochę sprawa z tym dexterem. W ubiegłym roku zdażało mi się raz na jakiś czas przekroczyć barierę absurdu, a w tym roku zawsze tak samo: ładuje, ładuje i nic. 900mg kiedyś dawało piękne chwile a teraz jest pustka i nostalgia. Co się stało z naszym Tussidexem?
  • 26 / / 0
Czy jako ultra rapid metabolizer mogę jakoś wpłynąć inhibitorami CYP2D6 i CYP3A4 na metabolizm DXM? sok grejpfrutowy jakoś na mnie nie działa
z tego co wyczytałem kurkumina wraz z piperyną jako inhibitory CYP2D6 mogą zwiększać metabolizm do DXO, lecz również jako inhibitory CYP3A4 spowalniają metabolizm DXM
ma to jakikolwiek sens? czy spróbować tylko z samym inhibitorem 2d6? Diphenhydramina by się nadala?
ODPOWIEDZ
Newsy
Ucieczka zakończona w jeziorze

Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.

Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia

Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.