jest duzo ludzi (jak ja na przyklad jesli chodzi o kode) co cpaja raz na jakis czas
@oltun nietypowe wprowadzenie SSRI nie świadczy o możliwości zastosowania bupry z leczeniu. Dziwna logika.
Powód: -
heh, skutecznosc bupry przede wszystkim w praktyce jak i w poczatkowych badaniach wypada zajebiscie obiecujaco, w porownaniu z ssri to bupra ma yy z 1/4 ich skutkow ubocznych, bedac do tego - dla odmiany - skuteczna. w '11 roku fda zaczela faze 3 badan (final testing) ktorych zakonczenie estymuje sie na sierpien '13
http://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT01407575
So as the shots sing out like a piper, everyones scared of the neighbourhood sniper!
snooze pisze:Graffiti ma na myśli. Jest to kłamstwo, że opiaty dają pomysły na projekty itd. jedyne co dają to wyjebanie podczas malowania (mniejszy strach) bez wpływu na jakość pracy.
na każdego każda substancja działa nieco inaczej, poza tym piszę o początkach z kodeiną, choć teraz gdy nagrzany siedzę przed kartką też mi coś fajnego do głowy wpadnie(głównie związane z apteką tabletkami ćpaniem
Poza tym kasę zamiast na puchy wydaję się na kodę i ogólnie zajawka słabnie.
Mimo to jawnie mogę stwierdzić bez kłamstw, że kodeina i tramal, akurat mi pomagały w początkach graffiti, może dla tego, że 1 próby z kodeiną to były czasy bez skrętów, bez codziennego ćpania opi do tego dochodziła zajawka w której kiepsko się odnajdywałem(chujowo mi każdy projekcik wychodził i się zbyt wkurwiałem, zamiast kminić nad pomysłem) po kodzie byłem spokojny i dużo myślałem, co zaowocowało fajnymi pomysłami i wcale nie trudnymi do wykonania tu akurat jej mogę dziękować, chociaż możliwe, że i bez niej dałbym radę.
Tilan pisze:To wale kodeinę i pst ponad 4 miesiące i jakoś nic mi to nie zniszczyło w życiu xD i nie czuje się nawet jakoś uzależniony xD
Kiedyś codziennie paliłem trawę i ona dużo bardziej mi szkodziła niż kodeina czy inne środki.Ta wasza chwalona lecznicza i nie szkodząca marihuana,po niej człowiek staje się leniwy,bez mobilizacji,bierny a z czasem aspołeczny.Dużo bardziej szkodliwa niż kodeina.Nawet gdy brałem kodeinę w ciągach normalnie pracowałem codziennie.A gdy paliłem to zielone ścierwo to w szkole spałem a gdy poszedłem do roboty i jeszcze wtedy popalałem to byłem w chuj nieefektywny,niekumaty,nieogarnięty.Potem skończyłem i mimo że brałem kodeinę sprawy wyglądały zupełnie inaczej.Piszcze sobie co chcecie,kodeina jest mniej szkodliwa i lepsza niż zielone ścierwo ;] chodziarz raz kiedyś przypalić można ;p
Muszę jeszcze dodać pozytywny aspekt spożywania kody u mnie. Otóż przed zaczęciem kodzenia miałem problemy z prawą dziurką od nosa od małego, gdyż dostawałem często krwotoków z nosa. Naprawdę te krwotoki były pojebane. Często trwały powyżej pół godziny a w szczytowych momentach nawet ponad godzinę ! Raptem od zaczęcia kodzenia przytrafiło mi się to raz lub dwa, w porównaniu do okresu przed średnio 3-4 razów w ciągu miesiąca jest to różnica. Sądzę, że to przez obniżanie ciśnienia. Nie mam zamiaru usprawiedliwiać zażywania kodeiny tym bo i tak bym ją brał. Ale powiedzcie mi kurwa, że to jest przypadek? Od 14 roku życia miałem ten problem to nagle zniknął mi po 7 latach kiedy zacząłem walić kodę ? MEGA MIAZGA przypadek.
od czego ty masz te krwotoki?... nie stwierdzono ci przyczyny?
So as the shots sing out like a piper, everyones scared of the neighbourhood sniper!
Albo to raczej histamina, a nie koda.
* * *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.