Useless me and useless you...
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
w sumie jak zaczęłam ćpać to jakoś specjalnie nie odstawiłam alko. do fuki zawsze się wypije parę piwek.
lol pisze: juz nie musisz tak naduzywac slowa narkotyk w przypadku alkoholu ;)
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Użyłem go jedynie raz
Pierwszy raz zaćpałem się alko w wieku 12 lat
dlatego unikam tego narkotyku
Album "Magnetofon" nagrany w studio "Punkt G" w Giebułtowie w 2007 roku. Tym razem, muzycy opolskiej grupy, zapraszają słuchacza do krainy zwodniczo melancholijnych melodii na dzikie rodeo po pograniczu nieustępliwego rytmu i onirycznej pulsacji.
Nagranie: Artur Gasik, Jarek "Smoku" Smak
Miksy: Jarek "Smoku" Smak, Mariusz "Activator" Dziurawiec w Studio "As One"
a co do tematu to ostatnio stwierdzam, ze jak sie upale a potem wypije z dwa,trzy piwka to faza typowa dla mj mi prawie calkowicie schodzi... ]
No to racja spłyca sie faza, ale można na zmiane jak sie ma dużo tego i tego, ale w pewnym momencie może zacząć sie nie przyjemnie...
Useless me and useless you...
na imprezach to tak tylko zeby lepszy kontakt nawiazac, a na "posiadowach" lubie opierdolic z ziomkiem litra na dwoch... oj wtedy jest hardcore, mam slaby leb...
dzis nie ide do szkoly, pierdole wkurwiony jestem.. lece za jakis czas do sklepu po jakies 3 mocne browary... alko to shit ale ogolnodostepny
wujek supra
supravires pisze:za jakis czas do sklepu po jakies 3 mocne browary... alko to shit ale ogolnodostepny
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.
Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot
Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.