Ja jadłem 3 jasno beżowe sorty i każdy działał inaczej. W tym jeden ewidentnie inaczej (ten w sumie nazwałbym bardziej pisakowym
Kurwa, nie wiem czy się śmiać czy płakać, mówiąc o kolorach RC.
170mg batch II przy mojej wadzę 80kg i smigam całą noc.Jest ostro i grubo.Ale jak ktoś jest już obeznany w temacie to spoko ogarnie...W moim przypadku to jest już granica między normalnym(powiedzmy akceptowalnym) widzeniem, a oczopląsem ..Żeby mieć podobny stan po pixach które śmigają w klubie to 3-4 musiałbym wszamac.Mnie tam ogolne jakoś apb bardziej pasuje niż MDMA ;) Jest moc tylko nie chlać za dużo do takiej dawki bo możemy się obudzić dnia następnego i "co ja tu robię , gdzie ja jestem".Z białym spoko się miesza tylko nie przesadzać .
2 z tych osób w ogóle nie tykają RC.
blablab pisze:Kurwa, nie wiem czy się śmiać czy płakać, mówiąc o kolorach RC.
Śmierdzący pot to też prawdopodobnie efekt zanieczyszczeń, a nie działania samej substancji. Chociaż mechanizm powstawania jebiących związków może być dużo bardziej skomplikowany niż jestem w stanie ogarnąć.
@salvinorin
oszukał Cię vendor.
literki też niet; w tym dziale rozmawiamy o efektach a nie sortach #czeslaw
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych
Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.