p4g4y0zzz(X) pisze:1/30 jest w sam raz.
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
jak go porównacie do AM i UR ? co ma wspólnego a czym się różni ?
mam sampel, wypaliłem parę maleńkich dawek ale za cholerę nie potrafię tego określić,
coś jakby krótkodziałająca AM z minimalna domieszka UR (ktora ciezko wyczuc), dosłownie 10-15min działania.
zaqzax pisze: coś jakby krótkodziałająca AM z minimalna domieszka UR (ktora ciezko wyczuc), dosłownie 10-15min działania.
pierwszy 5fur144 1/60 niszczył psychike
teraz od [innego] zrobiłem 1/50 i lekko czesze
zawiodłem się trochę na tym vendorze
Do dyskusji na temat źródeł substancji służy dział Sprzedawcy. - surv
psychicznie, jest kultowo
jest magicznie.
Dysocjacja i amnesia.
Pozdro
Na mocy obowiązującego prawa na terytorium Polski ZABRANIAM kopiowania moich postów, które de facto są fikcja.
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.
Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki
Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.