Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
2. Ryje czachę jak wszystko, choć po postach peszela widać ze potrzeba bardzo dużo do porycia i jak na razie ma się on dobrze :-)
3. Oj nada się, nada
4. Zobacz do tajnego wątku o handlarzach i duckduckgo :old:
Co do rycia psychiki, przez ostatni rok gieblowania doświadczyłem chyba wszystkich możliwych chorób psychicznych, psychozy, depresje, fobie, halucynacje, adhd w sumie nie ma sensu wymieniać. Jednak ogromnym plusem jest to że większość objawów mija po odstawce, miesiąc w zupełności wystarczy żeby wyjść na prostą a przy odpowiedniej suplementacji ten czas można skrócić jeszcze bardziej. Więc wszystko zależy od ciebie, pamiętaj że to narkotyk jak każdy inny, nie bez powodu alkohol jest legalny, moim zdaniem lepiej zostań przy alko chyba że masz już doświadczenie z używkami na tyle duże że możesz z ręką na sercu stwierdzić że się nie wjebiesz
Mam doświadczenie z różnymi może to głupio zabrzmi ale mam bardzo ciężki okres zdaje se sprawę z zagrożenia no ale cóż potrzebuje jakiegoś doraznego lekarstwa by wyjść z izolacji, może już zachaczqm o fobie nie wiem ale bez "dopalacza nie dam rady":Narazie zamówie tylko sete i ciągów nie planuje tylko do trudnych sytuacji
To ma być jak antybiotyk skończy się a potem zobaczymy... Z psychiatra jeszcze poczekam bo itak już mi lepiej niż jeszcze jakiś czas temu ale to nie to.Trzeba wrzucić na wysokie obroty i starać wie je utrzymać i z tego co mówicie gigbl wygląda ba dobrą opcję
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi
Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.