Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 742 / 12 / 0
Wczoraj ten sort waliłem IM, żyje i mam obydwie nogi wszystko mi się nie rozpuściło zostały takie jakby ziarenka pisaku ale dosłownie kilka. Kup sobie sól fizjologiczną w ampułkach to jest koszt kilku groszy.
  • 2372 / 56 / 0
No faktycznie, lepiej się przejechać te parę km do apteki niż sobie kuku zrobić.
A filtrowałeś by tych ziarenek nie było czy z tym razem puk-puk?
Tylko hipisi mieli gnostyczny, poznawczy ideał, natomiast dopalacze kupują głównie młodzieńcy w kapturach, którzy robią to, bo jak mówią - dobrze ryje banie
  • 742 / 12 / 0
Nie filtrowałem ale starałem się tego nie zaciągnąć do pompy, zostało na łyżce przynajmniej część.
  • 5299 / 104 / 0
Walenie materiału po mięśniach, co do którego nie ma się pewności czystości, jest debilizmem. Tak zdegradowano-zdemoralizowane ćpuny jak CosmoDisk czy wawoj wam tego nie powiedzą, za to mówię piszę wam to ja ;] Nie no, jeśli widać, że klarowny roztwór to tylko odciągnąć trza tłok dla wszelkiej pewności. Na dobrą sprawę takie rzeczy "z ulicy" czy tam z netu, co dla mnie prawie na jedno wychodzi (nie wiadomo co kto z tym robił i jak to robił), bezpieczniej jest walić w kabel niż w mięsień. Rozejdzie się po instalacji i po krzyku, a tak zostanie w mięśniu i chÓÓÓj, amputejszan %-D

Odciągnięcie tłoku jest w chuj konieczne, pewien lekarz podawał pacjentce cloazepamum strzykawkamum w mięsień, nie odciągnął tłoka i baba nie ma nogi baba nie ma nogi baba nie ma nogi

dam ci sera na pierogi
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 761 / 13 / 0
pilleater pisze:
Walenie materiału po mięśniach, co do którego nie ma się pewności czystości, jest debilizmem. Tak zdegradowano-zdemoralizowane ćpuny jak CosmoDisk czy wawoj wam tego nie powiedzą, za to mówię piszę wam to ja ;] Nie no, jeśli widać, że klarowny roztwór to tylko odciągnąć trza tłok dla wszelkiej pewności. Na dobrą sprawę takie rzeczy "z ulicy" czy tam z netu, co dla mnie prawie na jedno wychodzi (nie wiadomo co kto z tym robił i jak to robił), bezpieczniej jest walić w kabel niż w mięsień. Rozejdzie się po instalacji i po krzyku, a tak zostanie w mięśniu i chÓÓÓj, amputejszan %-D

Odciągnięcie tłoku jest w chuj konieczne, pewien lekarz podawał pacjentce cloazepamum strzykawkamum w mięsień, nie odciągnął tłoka i baba nie ma nogi baba nie ma nogi baba nie ma nogi

dam ci sera na pierogi
Nie czaję. Czemu musisz zaciągać powietrze? Co daje ten 0,5-1ml powietrza wpuszczone w muskuła?
Uwaga! Użytkownik nieobgryzampaznokci nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2362 / 28 / 0
nie wpuszczasz powietrza w mięsień
ciągnąc za tłoczek gdy igła tkwi w tkance wytwarzasz podciśnienie, które jeśli okazałoby się, że igła tkwi w żyle lub co gorsze w tętnicy natychmiast naciągnie krwi do strzykawki. Gdy igła tkwi w mięśniu, do strzykawki nic nie naleci
BS
  • 742 / 12 / 0
@pilleater z tą amputacją to serio mówisz? ja myślałem że co najwyżej się ropień może zrobić, jak zobaczyłem słowo "amputacja to mnie aż to udo zaczęło boleć %-D
  • 2372 / 56 / 0
Pillowi chodziło chyba o to, że facet nie sprawdził czy jest w mięśniu czy w jakimś naczynku (nie odciągnął tłoka) i amputjeszyn. %-D
Tylko hipisi mieli gnostyczny, poznawczy ideał, natomiast dopalacze kupują głównie młodzieńcy w kapturach, którzy robią to, bo jak mówią - dobrze ryje banie
  • 5299 / 104 / 0
Te błędy w czytaniu ze zrozumieniem to pewnie przez moje chujowe pismo %-D

Tak, ujebali babie nogę.

"Pan doktor dobrze wie jak to jest na spidzie,
podwójna operacja i skalpel mu idzie.
To chuj że tam gdzie noga
powinna być ręka
pacjent odpierdolił,
kto o tym pamięta"
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 3732 / 45 / 0
Pilliter informacje z pierwszej reki, juz od dwoch lat pisze posty jedna reka, bo druga odpadla mu od walenia Tramalu pol na pol z sola do sypania drog. ODCIAGAM TLOK ZAWSZE.

Pozdrawiam, po swietach zero sladow, nic nie boli, bo wszystkie nerwy w udzie dawno pozrywane. :cool:
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

„Co potrzeba?” - zapytał 16-latek policjantów, których następnie próbował przekupić

„Co potrzeba?” - takimi słowami zwrócił się 16-latek do policjantów ze stołecznego Wydziału Wywiadowczo-Patrolowego. Wtedy jeszcze nie wiedział, że mówi do nieumundurowanych policjantów. Okazało się, że miał przy sobie kilka porcji narkotyków.

W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".