Nie mogę jednak w żaden sposób ręczyć za jakość tego towaru. Gdyż nie próbowałem...
http://www.kaktus.interkar.pl/sklep/ind ... Path=28_93
To ludzie stworzyli sobie boga.
Co do tego sklepu to wolę się nie wypowiadać , bo to będzie w przyszłości mój konkurent na rynku kaktusów , ale chociaż mają zapewne piękne i zdrowe kaktuski to jednak z zawartością meskaliny w nich mogą być problemy - była niedawno na innym forum dyskusja na ten temat która mnie ostatecznie uwierdzila w wątpliwościach.
A wiadomo komuś jaka jest gwarancja, że kaktusy z tych nasion będą aktywne? Nie chcę sie na to napalać kilka lat a potem jak przyjdzie co do czego nabawić się jedynie sraczki...
A i jeszcze apropo tego zabiegu z wysterylizowaniem ziemi. To dotyczy również ziemi specjalnie do kaktusów?
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.