Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Grasssior pisze:to przechodzi jeśli o tym nie myślisz, skupiasz się na innych zajęciach. Nie można wkręcać sobie choroby, spać regularnie i stronić od substancji psychoaktywnych a przynajmniej ograniczyć ich spożywanie. Sam przeżyłem derealizacje i depersonalizacje, wszystko mija.
U mnie wystąpiło po (po)łączeniu DXM + GBL + THC + alko + władek.
Kilkanaście razy łączyłem max 2/3 środki z tych wymienionych a typowa depersonalizacja wystąpiła po wymienionym wyżej miksie.
Przeszło po około dwóch tygodniach,wspomagałem się kurkumą i dużo przebywałem w towarzystwie innych osób,co wydaje mi się pomogło.
Oczywiście odstawiłem wszystkie dragi,łącznie z alkoholem.
Jeżeli u Ciebie minęło to po jakim okresie czasu (przybliżonym) i co spowodowało dr/dp jeśli można wiedzieć?
Grasssior pisze:Depersonalizacja minęła po około miesiąca od pierwszego wystąpienia, derealka po 3-4 miesiącach. Przestań się na tym skupiać, staraj się mieć przysłowiowo wyjebane a to minie.
Jeżeli u Ciebie minęło to po jakim okresie czasu (przybliżonym) i co spowodowało dr/dp jeśli można wiedzieć?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.