UR-144 & mj - Zajebiste działanie, pozbawione krzywych jazd jak wcześniej na trzeźwo co mnie skutecznie uchraniało przed nałogiem. Zaliczyłem mini ciąg na tych substancjach, nie trzeźwiejąc na chwilę.
bupra - Polowa matrycy 30 mg doustnie - Slabiej niz zwykle, ale dzialanie jednak wyczuwalne, moze kwestia tolerancji, bo stosuje znow od jakiegos czasu, bo dorwalem zrodelko.
alkohol - Mam slabienka glowe. To jednak wgl. mi rozjebalo system. Po jednym piwie czulem sie jak po 5-6 zwykle, czyli stan dobrego upojenia, ktory powoduje problemy z koordynacja ruchow. Szybko trzezwieje i pojawia sie cholerna tachykardia i bol glowy.
Uspokaja. I to bardzo. Ogolnie to na razie stosuje i tak niską dawkę, ale senność mi się już daje trochę we znaki...
Przy dawce 70-100mg dobowo wyczuwalne jest niezłe działanie przeciwlękowe, jednak moim zdaniem lek się nie nadaje na dłuższą mete ze względu na suchość w ustach i przybieranie na wadze.
Lek też nieźle kasuje emocje, znacznie silniej od SSRI. Senność znika po 2-3 tygodniach codziennego stosowania.
Moim zdaniem przestarzały lek z ogromną ilością skutków ubocznych, nie ma sensu tego łykać.
Bupra - Polowa matrycy 30 mg doustnie - Slabiej niz zwykle, ale dzialanie jednak wyczuwalne, moze kwestia tolerancji, bo stosuje znow od jakiegos czasu, bo dorwalem zrodelko.
Pisałem, ale powtórzę - brałem tylko na sen, więc nie wiem jak z innymi efektami.
Bo z jednej strony bardzo chciałabym się dzisiaj przespać trochę (a nie mam nic nasennego w domu, jedynie krople walerianowe mi zostały), ale z drugiej strony cały czas czuję jak nawala mi serce i kiedy tylko wstaję (tj zmieniam pozycję z leżącej/siedzącej na stojącą) to kręci mi się w głowie, czasem tracę obraz albo muszę usiąść na ziemi, wiecie, takie bliskie omdlenia, że boję się że doksepina może tylko pogorszyć moją sytuację.. Ogólnie mam dylemat.
Nigdzie nie znalazłem konkretnej odpowiedzi.
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.