Emce pisze:Z opisu wygląda jakby ten Kannaboid przypominał te stare dobre kanna JWH-073 Hu-210... albo mieszanki sencacion ,No itd
Czy widzisz podobieństwo ,czy trochę inny jest profil działania :-)
A jak u Ciebie z czasem działania ,podobno długo ogólnie działa ,a jak u Ciebie to wyglądało :-)
A tutaj działa przyjemnie ,długo nie trzeba dopalać ,można iść gdzieś w łono natury i nie trzeba myśleć o dopalaniu co można chcieć więcej :-) bodajże jest bardzo ekonomiczny
napisz jak u Ciebie było z czasem działania dokładnie :-) bo dwie osoby pisały ,że działa długo ale jednak troszkę inne czasy działania podały więc napisz jak to u Ciebie wyglądało :-)
Emce pisze: napisz jak u Ciebie było z czasem działania dokładnie :-) bo dwie osoby pisały ,że działa długo ale jednak troszkę inne czasy działania podały więc napisz jak to u Ciebie wyglądało :-)
Myślę, że AKB48 będzie dobre dla smakoszy, podobnie jak A834,735 - reszta ludzi oczekująca rozpierdolki typu AM2201 będzie zawiedziona, ja jestem bardzo zadowolony, bo na tym kanna zachowuje dostateczny kontakt z rzeczywistością, bez większych objawów ubocznych i z w miarę "hajowym" nastroju.
Niestety cena powala, 0,5g kosztuje 70zł o_O no cóż, ale ja tam na razie zamówie 0,5g na dłuższy test.
LSD, hera, koka i hasz – podziel się z kolegami czym masz”
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
warto placic za niego praktycznie dwa razy wiecej niz za ur, jesli ten drugi mnie satysfakcjonuje?
LSD, hera, koka i hasz – podziel się z kolegami czym masz”
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
jak przy kanna można używać słowo drogo patrząc 1 dawka/cena
Emce pisze:Ale pewnie dla okazyjnych palaczy rewelacyjny ten kanna :-) ?
jak przy kanna można używać słowo drogo patrząc 1 dawka/cena
Najlżejszy kanna z dostępnych, by go sprawdzić musiałbym ze 3g przerobić przez miesiąc, a to koszt 330zł, więc trochę lipa.
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.