ODPOWIEDZ
  • 269 / 3 / 0
Setliste CBL ktoś zna?
cannabacchus
  • 613 / 21 / 0
jamstirling pisze:
Do organizatorow. (...)
Forum dla ćpunów to średnie miejsce do pisania wiadomości dla organizatorów %-D

@psyeye, witamy na hajpie, teraz już nie ma dla ciebie odwrotu, to ćpuńska równia pochyła ;-) A te dredy w świetle UV się zajebiście świeciły, nie mogłem się napatrzeć :-D
Niematerialna. Wieczna. Bez początku i końca.
Bezimienna, bezkształtna energia, która przenika wszystkie żywe istoty.
Czyste wezwanie dla naszej wewnętrznej natury,
aby zbudziła się z naszego codziennego życia, naszego strachu.
  • 204 / 5 / 0
Gluciorro pisze:
jamstirling pisze:
Do organizatorow. (...)
Forum dla ćpunów to średnie miejsce do pisania wiadomości dla organizatorów %-D

Miałem to edytować, ale jakoś czasu zabrakło. :)
-Why do my eyes hurt?
-You've never used them before.
  • 5 / / 0
Właśnie ktoś przed lub po ambientalnym powiedział "nie ma cię na hajpie- nie istniejesz" xd To był dla mnie osobisty cios w samo serce więc jestem :D
  • 5299 / 106 / 0
ras pisze:
Setliste CBL ktoś zna?
Napisz do nich maila na ich oficjalnej stronie, zaręczam, odpiszą. Minie jakiś czas ale odpowiedź dostaniesz, to są kolesie szanujący swą publikę ;)
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 614 / 5 / 0
gdy patrze się dłużej na plakat Festiwalu Ambientalnego umieszczonego na ścianie w moim pokoju, to po chwili przypomina mi się ten kosmiczny koncert i przyjemne uczucia z nim związane.
  • 1456 / 19 / 0
Ja nie potrzebuję do tego żadnego plakatu, wspomnienia zostają w nas i to się liczy. :-)
Uwaga! Użytkownik kfs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.

Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania

Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.

Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?

Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.