tomix pisze:Czy tylko jak po Zolpi mam ogromne zmulenie i stępienie następnego dnia?
Znacie lek po których nie ma śladu działania po przebudzeniu?
hecrop pisze:. Co może się dziać oprócz uzależnienia, gdy będę to snifować przez dłuższy okres czasu?
* * *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
* * *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
Tylko z tym kładzeniem się do łóżka obawiałem się, że zasnę, a na początku chciałem sprawdzić działanie rekreacyjne, ale ponownie spróbuję w niedługim czasie :) Ile dni przerwy powinienem zrobić między kolejnym zażyciem Zolpidemu, żeby nie zmarnować tej substancji?
P.S.
Apo-Zolpin to najgorsze ścierwo, które można brać do nosa! Nie miałem kasy więc to g... kupiłem z zamiarem oczywiście pochłonięcia większości przez nos. Więc od wczoraj płacze, kicham i łzawię, ale wciągam ten syf w mój biedny kinol.
» Cz, 13 grudnia 2012, 06:14
Apo-Zolpin to najgorsze ścierwo, które można brać do nosa! Nie miałem kasy więc to g... kupiłem z zamiarem oczywiście pochłonięcia większości przez nos. Więc od wczoraj płacze, kicham i łzawię, ale wciągam ten syf w mój biedny kinol. CO SIĘ STAŁO Z ONIREXEM?! Najtańszym Zolpidemem (ok 8 zł), który do niedawna pieścił me nozdrza. Podobno wycofali go z rynku, ale zna ktoś jakieś konkrety? Pozostał najtańszy Apo-zolpin, ale to mega syf!
scalono. | idk
Powód: scalenie.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.
Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?
Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.