Więcej informacji: Gałka muszkatołowa w Narkopedii [H]yperreala
Chyba najlepiej bedzie jak to spale z kaczuchy, albo moze zmieszac z tytoniem i cuś skrecic?
Pozyjemy zobaczymy dzienki Plankton.
Obowiazkowo podzielic sie wrazeniami ;-)
Nie wiem mozesz sprobowac zmieszac z tytkiem sam jestem ciekaw jak by to wyszlo czy smak by bylo bardzo czuc?
Sam sobie narobilem ochoty na gale i w czwartek albo w piatek napewno zarzuce albo zapale, moze z czyms innym zmieszam albo sama zapale, zeby sprawdzic jaka technika lepsza, ale to sie jeszcze okaze...
Dzięki za rade, ale gauki już stosował nie będę. Raz spróbowałem drogą eksperymentu i mi wystarczy... ew. spróbuje tak jak tutaj piszą - palić, ale na razie nie mam ochoty :-D
Plankton pisze: Mnie bania zeszla przez dzien ale jak z ekstraktem bedzie to nie wiem, no ale wyprubuj to sie przekonamy ja bym wyprubowal ale nie mam mozliwosci zrobienia takiego eksperymentu...
P.S. Witam :D
Przed zastosowaniem, skontaktuj się z grabarzem i opłać kwaterę.
...since 2006
Weźcie ludzie trochę barwniej opisujcie swoje przygody z dragami, bo aż za często widzę sprowadzanie różnych stanów do "lekkiego/mocnego upalenia".
Niedługo napiszecie, że czujecie się upaleni po wypiciu 5 mocnych kaw, albo zjedzeniu lodów pistacjowych :nuts:
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi
Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands
Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.