Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 192 / 4 / 0
Doszedł do mnie wczoraj noopet z alleg, zaczynam kurację 2x20mg. Jakieś efekty już są, raczej w kierunku wyciszenia i takiego efektu smooth, co pozwala na lepsza koncentrację. Na pamięć nie działa na razie.
Oddycham, bo jestem przesądny.
Obserwuje konwulsje idei i Pustkę, która śmieje się sama do siebie ...
  • 274 / 9 / 0
@up Czyżby reklama? ;) Nie wydaje mi się żeby wypełniacze miały jakikolwiek wpływ na działanie jeśli chodzi o lek, który wymaga przyjmowania dłuższy czas. Poza tym w proszku też mogą być wypełniacze, właściwie to chuj wie co tam jest (no chyba, że mamy dostęp do ruskiego oryginału).
  • 1 / / 0
Polecacie Noopept do długotrwałej nauki. Np. 3 - 4 miesiące?
Planuje zacząć go brać i nie wiem czy zamawiać.

I jak się go bierze najlepiej? Można dla ułatwienia wrzucać 20 mg do wody i pić?
  • 536 / 3 / 0
Re: Noopept
Nieprzeczytany post autor: M864 »
trebacz [] pisze:
I jak się go bierze najlepiej? Można dla ułatwienia wrzucać 20 mg do wody i pić?
Jasne. Lepiej w wodzie/soku rozpuścić niż sobie sypać proszek do buzi. A najlepiej to do pustych tabletek nasypać.
Ostatnio zmieniony 28 listopada 2012 przez M864, łącznie zmieniany 1 raz.
More is all you need

Wszystkie posty tego autora są wymysłem nie mającym odzwierciedlenia w rzeczywistości.
  • 225 / / 0
Tych analogów piracetamu jest wiele, czy noopept jest najsilniejszym z nich ?
I don't think that there's anything worse in the world than being ordinary .
  • 3363 / 360 / 0
Czy najslisniejszym to nie wiadomo. Kazdy nootrop (czyli nie analog piracetamu) ma inny profil dzialania. Wiadome jest za to ze jest o wiele bardziej wydajny niz piracetam, potrzeba go 300x mniej niz piracetamu, dawka 10mg odpowiada 3000mg piracetamu.
  • 2879 / 101 / 0
Przed chwilą przyszedł pakiet 5g i poleciało od razu jakieś 10-15mg (ciężko powiedzieć bo odmierzane małą łyżeczką dołączoną w zestawie, waga już leci powinna byc jutro/pojutrze). Będę codziennie zapisywać efekty i może zrobię z tego jakąś notkę bo nie znalazłem nic w necie po polsku odnośnie noopeptu.
BTW na dniach zaczynam się też suplementować johimbiną, chyba nie będą się kłócić co ?
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 1251 / 4 / 0
Nie, poza wzrostem ciśnienie - o ile johimibna z umiarem to będzie git.

Masz podrabiane w prochu z allegro, tak?

Proponuję 60mg / doba podzielona na 2-3 porcje.
  • 2879 / 101 / 0
Kupiłem ten pakiet http://www.ebay.co.uk/itm/NOOPEPT-5g-99 ... 293&_uhb=1
Aż tak wiele ? Zamierzałem pojeść parę dni po 15mg x 2 dziennie, żeby zobaczyć jak się organizm będzie zachowywać, a potem zwiększyć do 3 x dziennie.
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 3363 / 360 / 0
Strasznie stanial. Ostatnio jak patrzylem to 5g od tego samego sprzedawcy kosztowalo Ł30.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?

Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.

Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.