Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Przy takich ilosciach do takiej wagi to nie ma co sie dziwic że tak to wyglądało. Te 25 po próbie uczuleniowej to jakieś minimum żeby doznać psychodelicznej jazdy.
Zwróć uwagę, że niektórzy, np. Crytek musieli brać po 900mg, żeby coś w ogóle poczuć, ale Crytek to mutant i nim się raczej nie sugeruj, poza tym z tego co opisujesz to czułeś efekty, ale słabo, więc wniosek prosty - nie "nie działa", tylko dawka za mała. 450mg powinno być w sam raz.
EDIT: Aha, właśnie, nie doczytałem - to o Cryteka chodziło, rzeczywiście :D
tak gdzieś tu wyczytałem.
Edit: No i dobra rozumiem reset, ale chyba 1350mg powinno mnie mimo wszystko zmiażdzyć...
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.