ODPOWIEDZ
  • 14 / / 0
odsprzedam bilet na CBL.
kontakt-luckytomato@hushmail.com
  • 613 / 21 / 0
Ja jadę do Wrocka już dziś. Biletów nie mam, ale najwyżej odpowiednio wcześniej trzeba będzie pokoczować pod synagogą, pewnie sporo ćpunów będzie w kolejce czekać %-D See you!
Niematerialna. Wieczna. Bez początku i końca.
Bezimienna, bezkształtna energia, która przenika wszystkie żywe istoty.
Czyste wezwanie dla naszej wewnętrznej natury,
aby zbudziła się z naszego codziennego życia, naszego strachu.
  • 269 / 3 / 0
Bydem, do zobaczyska ćpaki :*
cannabacchus
  • 614 / 5 / 0
wolne na jutro już mam załatwione, teraz tylko dorwać bilet. do zobaczenia pod Synagogą.
  • 1 / / 0
Odkupię dwa bilety na Carbonów, dam po 60 zł za jeden bilet.
Kontakt ze mną: 784 374 138(proszę napisz wcześniej sms'a, bo nie mam w zwyczaju odbierać nieznanych nr)
  • 23 / / 0
Mam do sprzedania jeden bilet na CBLsów. Pisać/dzwonić ***
:)
Ostatnio zmieniony 30 listopada 2012 przez Amphetamine407, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 23 / / 0
I po bilecie.:)
  • 1456 / 19 / 0
Będę jutro po południu we Wrocku, dajcie namiar na jakiegoś dobrego kebaba
Uwaga! Użytkownik kfs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 75 / 1 / 0
Spierdoliłeś sprawę udostępniając numer :-)
Uwaga! Użytkownik WucTszeciejZeszy jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 23 / / 0
Bardzo dobry kebab robią obok Heliosa (Nowe Horyzonty) - Nynek (frytkokebab) albo LeGyros na Igielnej (rynek).
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.

Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania

Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.

"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek

Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.