Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 83 / 3 / 0
Ktoś tam chwalił kilka stron temu etylon - obalam. 20-100mg obecnie dostępnego sortu dobrej jakości - bez zachwytu, coś koło 15-40 minut euforii porównywalnej do.. Hm.. W sumie najbliżej temu stanowi byłoby do trampka, po usunięciu z niego resztek opioidowości. Takie nijakie 'coś', nienaturalne w odczuciu - rzekłbym, że na wejściu ta "euforia", a raczej poprawa humoru, zdawała się być gdzieś obok.
Smutne.. Może 3-MMC okaże się być wart kłucia, tak go chwalicie.. Póki co - wciąż tęsknię za 4-MMC i.v.
  • 1521 / 72 / 0
Ja widzę że chyba nie wiecie o co w mefedronach za nielegala chodziło, BK nie powinny być alternatywą dla Tussipectu, tylko srogimi imprezowo-towarzyskimi wypierdalaczami. Panie @Chong takie dawkowanie to nawet nie nadaje się by o kant dupy rozbić, zakurwiłem 250mg i nie żałowałem, wyjebało jak trza. Prawda jest taka, że rzeczywiste działanie zaczyna się od takich właśnie dawek, to tak jakby mówić że ktoś się 2-3 piwami najebał.
Ostatnio zmieniony 17 listopada 2012 przez Satif, łącznie zmieniany 4 razy.
tekst powyżej =/= prawda
  • 83 / 3 / 0
Opierałem się na niedoczytanych informacjach. Mimo wszystko, branie i.v e1 w dawce podobnej do oralnej mija się jak dla mnie z celem - jedzone działa dłużej.
Czekam na 3-MMC i 4-MMC z kraju nazistów. A wtedy... Szalejemy :D
  • 869 / 15 / 0
ja się przekonałam do pentedronu iv. Co więcej, obecnie jest to moja ulubiona forma podania tego ketonu. Sniffem nie mogę trafić w odpowiednią dawkę - po kresce albo jestem wkurzona, albo naspeedowana. Wypośrodkować i otrzymać idealne działanie pentedronu przyjmowanego donosowo udało mi się dosłownie kilka razy...

natomiast przy iv, rozpuszczam sobie w 4-5ml wody 130-170 mg substancji, naciskam tłok powoli, jeżeli czuję, że wjazd mnie przytłoczy, przerywam. Czekam aż działanie się rozkręci, a w razie gdy jest za słabe, dorzucam. Mam wrażenie, że dopiero przy podaniu dożylnym wydobyłam z pentedronu to, co najlepsze, choć wiem, że na forum ta forma aplikacji;] nie cieszy się popularnością i sympatią.

W moim przypadku, pentedron iv, daje subtelniejsze, mega przyjemne efekty i delikatniejszy zjazd. Jest to, co przy sniffie, ale nienachalne.
So easy to begin and yet impossible to end

primum non nocere
  • 397 / 3 / 0
Satif ma rację. Kiedyś też się o tym przekonałem, jak po srogiej dawce pente nie byłem w stanie ustać na nogach :D
Uwaga! Użytkownik doppelganger nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 984 / 5 / 0
jakie dawki pente że subtelny wjazd? u mnie wielokrotnie powtarzane 200 plus minus 50 mg, i jak wspomniałem nie wiem czemu to robiłem... przyjemne średnio choć wypierdol srogi... może poniżej 150 wchodzi gładziej
głupio wyszło...
  • 869 / 15 / 0
moje dawki to ok. 150 mg, zawsze rozpuszczam w 5ml i podaję mega wolno, a mimo tego, często muszę przerywać po podaniu np. 2 ml, bo mi się ręce trzęsą i czuję, że iniekcja całej zawartości strzykawki na raz, byłaby samobójstwem.

ale dzięki powolnemu wciskaniu tłoka, można wjazd pente uznać za w miarę subtelny. A jeśli się, @Toshiro, odnosisz do mojego posta, to słowem "subtelniejsze" opisałam efekty działania pentedronu, nie wjazd. :D

nie rozumiem totalnie, jak ludziom mogą podobać się "wypierdalające z butów" wjazdy. Nie boicie się o swoje życie? %-D
So easy to begin and yet impossible to end

primum non nocere
  • 1107 / 51 / 0
Po to się napierdala i.v żeby poczuć kopa a nie pierdolić się minute z pompą w łapie. Jak się boisz wjazdów to wal w dupala będziesz miała 2 w 1
Chuj na kaczych łapach
  • 3206 / 175 / 0
^- to

wjazdy ketonów p.r. to takie bezpieczne i.v., czujesz wjazd bez kłócia się
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 52 / / 0
fajnie łagoidzi wjazd jak się zmiesza w pompce pente z relanium...później działanie też jest dużo lepsze
ODPOWIEDZ
Newsy
Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.

Londyn: Ostrzeżenie przed supermocnym narkotykiem. Może być 500 razy silniejszy niż heroina

Londyńskie kluby nocne ostrzegają swoich bywalców przed niebezpiecznymi niebieskimi i zielonymi tabletkami sprzedawanymi jako ecstasy po tym, jak dwie osoby zmarły w zeszłym miesiącu po zażyciu tej substancji. Groźny syntetyczny opioid jest niezwykle silny i może być śmiertelny.

1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.