Więcej informacji: Powoje w Narkopedii [H]yperreala
A to zjebane uczucie w nogach to właśnie wazokonskrykcja.
@Zduty: Przede wszystkim nie panikować,uspokoić wszystkich naćpanych, odwracać uwage od tego, starać zająć się czymś innym, najlepiej wciągającym.
Porcję około 12g nasion zmiażdżyłem słoikiem z musztardą a następnie zalałem zieloną herbatą i tak oto przygotowany napój wypiłem sporadycznie żrąc łyżki nasion z dna. Niesamowicie ciążyły mi te magiczne nasionka na brzuchu, już w trakcie picia było ciężko to utrzymać.
Ułożyłem się na łóżku na dobre 40 minut aby znieść nudności i narastający bodyload: obolałe kończyny, gorączkowaty stan itp. Czekałem na magię.
Po dobrych dwóch godzinach efekty były już w prawie pełnym rozkwicie: byłem mądry, myśli były klarowne i ciekawe, pojawiły się delikatne fraktale, lampy w oddali znów iskrzyły się niczym świetlne kryształy, a kolory nabrały rumieńców. Moje koty oczywiście nastroszone i w pełni gotowości. Komunikowaliśmy się na wyższym poziomie, a gdzieniegdzie widziałem też różne duchy kocich towarzyszy.
W trakcie tripa bodyload zaniknął całkowicie, fizycznie byłem praktycznie 'trzeźwy', odczuwałem bardzo przyjemną euforię (miałem wrażenie, iż wyssałem ją z głowy towarzyszki, która wtedy uraczyła się 6-APB), papierosy bardzo mi smakowały, a z reguły na chemii nienaturalnej są mi obojętne/nie smakują; byłem pełny energii, bardzo miło mi się rozmawiało, bad trip był niemożliwy całkowicie, gdyby nie rozjebane oczy to praktycznie mógłbym ganiać po uczelni wśród trzeźwej braci bez budzenia podejrzeń.
Po obfitej nocy zasnąłem całkiem łatwo i szybko i zapadłem w ciepły sen. Ponoć śniły mi się różne intensywne rzeczy, bo telepałem się i gadałem przez sen, lecz ich nie pamiętam.
Rano delikatny afterglow, troszkę krzywo chodziłem.
Krok w przód/w tył ku Echelonowi.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.