ODPOWIEDZ
  • 1558 / 18 / 0
Ludzie nie rozumiem czemu w tym wątku nie ma tylu stron co w wątku o 6-APB. Przecież działa to lepiej, krócej(6-APB działa trochę za długo), bardziej stymuluje niż przy 6-APB po którym jedyne co się chce to siedzieć i słuchać muzyki i bardziej wchodzi wizualnie..? Substancje jadłem 2 razy i podobało mi się 2x bardziej niż po 6-APB, taka ma opinia
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
  • 550 / 3 / 0
To tylko Twoje osobiste odczucia. Dla mnie, rzeczy które wymieniłeś jako minusy są właśnie plusami 6-APB względem 5tki. Przede wszystkim niewielka stymulacja (choć i tak jest za duża IMO), lecz długość działania również bo jeśli już zażywam tego typu substancje to jako przyprawę dla jakichś większych okazji. Nigdy nie zdarza mi się dorzucać
jedyne co się chce to siedzieć i słuchać muzyki
Cudnie się przy nim rozmawia i przytula. Muzyka brzmi nieziemsko
Uwaga! Użytkownik AstralWalker nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 233 / 6 / 0
Po 5 czy 6 jest wiekszy zjazd?Da sie po 5 normalnie zasnac o 12 po zalozmy wzietej o 15 po poludniu?No i 6 sie troche boje bo tu jakis typ pisal ze mu banie zrylo...
Uwaga! Użytkownik Jobsons20 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 290 / / 0
Re: 5-APB
Nieprzeczytany post autor: Kej Cy »
jak się boisz to może nie bierz....
Dla mnie piątka też lepsza.Bardziej imprezowa od 6 .
  • 233 / 6 / 0
100mg bez tolerki na cokolwiek podzialalo na mnie srednio przez godzine czulem lekkie nieogarniecie z poddenerwowaniem potem juz bylo lepiej troche eufori ale bez szalu raczej kiepskie na imprezy naspidowanie slabe choc jeszcze 10h po mialem problemy z zasnieciem jak dla mnie srednie toto
Uwaga! Użytkownik Jobsons20 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2334 / 9 / 0
Poszukaj innego sortu. Nie mówię, że to na pewno przez to, ale jeden z tych które jadłem, działał na mnie właśnie tak jak opisujesz, gdzie inne działały niebo lepiej.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 50 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: kbatory »
Ja bardziej wolę 6-APB niż 5-APB.
5-APB (90-100mg) nie daje mi takiej przyjemnej euforii. Za to włącza się porządny nieogar i jest lekko psychodelicznie. Czuję się na nim jak dzikie zwierzę w środku miasta (wszystkie zmysły są wyostrzone i bardzo przytłaczają). Ma swoje zastosowanie ale jest mniej rozrywkowe niż szóstka.
Po 6h od wejścia mogłam spokojnie zasnąć bez wspomagania.
  • 233 / 6 / 0
Testowal ktos 5-APB benzo fury Batch II dostepne w pewnym sklepie?Rozni sie czyms od zwyklego?
  • 1522 / 73 / 0
Nieprzeczytany post autor: Satif »
Walił to ktoś IV? Ja próbowałem, ale najdziwniejsze jest to, że efekty właściwe zaczęły się z 1,5h po huknięciu :moody:
tekst powyżej =/= prawda
  • 1095 / 34 / 0
Też mnie to interesuje jak się ma apb IV.

Ja waliłem 6-APB IM i całkiem nieźle było.
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.