Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3007 / 7 / 0
Też sraka. Jak gówno tyłem wychodzi to zawsze sraka :D
Ale panowie, przyznam, temat ciekawy. Kto jaką ma srake po chlaniu %-D
Uwaga! Użytkownik zombisztajn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
cesky_kozel
  • / / 0
Re: Syndrom "kac kupy"
Nieprzeczytany post autor: cesky_kozel »
po chlaniu zauważyłem że częściej muszę używać szczotki klozetowej bo brudzi muszle,
gdy nie chleje mam ten problem znacznie rzadziej...
  • 414 / 10 / 0
.
Ostatnio zmieniony 06 lipca 2015 przez 2+dobry, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik 2+dobry nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3854 / 316 / 0
zombisztajn pisze:
Też sraka. Jak gówno tyłem wychodzi to zawsze sraka :D
Ale panowie, przyznam, temat ciekawy. Kto jaką ma srake po chlaniu %-D
Nie zdziwię się, jak zaczną pojawiać się fotorelacje %-D
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 104 / 0
Właśnie się zesrałem bo się wczoraj najebałem. Ja też lubię piwo, ale nie kurwa 5-6 dziennie %-D Już lepiej pić wódę, pędzić bimber, łiski jest spoko. Stary przestań pić...
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 712 / 83 / 2
Kac kupa to sraka która nieziemsko śmierdzi dodatkowo jest gazowana. Po piwach jest z tym prawdziwy koszmar.
Uwaga! Użytkownik kofel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1709 / 11 / 0
Na srake loperamid i jest ok.
  • 360 / / 0
Moja kac kupa to beton nie sraka. Jak sram, to boję się o kibel... Jeszcze by pękł. I w momencie wypróżnienia mija mi przeważnie cały kac.
metoksetamina Matka Do Rany Przyłóż
http://neurogroove.info/trip/nazywam-si-jakub
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).

Rzeszów: policjant zawiódł zaufanie dilera, który proponował mu zioło i zwyczajnie go aresztował

Strzyżowski funkcjonariusz w czasie wolnym od służby ujął 18-letniego dilera, który zaoferował mu marihuanę w zamian za sprawdzenie, czy w pobliżu nie ma policji. Do zdarzenia w Rzeszowie, gdzie policjant przebywał wraz ze swoim krewnym.

Hiszpańska policja rozbiła komórkę kartelu. "To była twierdza marihuany"

W ostatnich latach Hiszpania stała się jednym z głównych punktów tranzytowych narkotyków do Europy. Jej strategiczne położenie na Półwyspie Iberyjskim — z długą linią brzegową, portami o ogromnym znaczeniu handlowym i Cieśniną Gibraltarską, przez którą prowadzi kluczowy szlak między Afryką a Europą — sprawia, że kraj ten jest szczególnie narażony na działalność międzynarodowych mafii narkotykowych. Najnowszym tego dowodem jest rozbicie w Walencji komórki tzw. Bałkańskiego Kartelu, jednej z najaktywniejszych organizacji przestępczych Europy Wschodniej.