Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 454 / 28 / 0
na swoim przykładzie odpowiedz jest twierdząca-poza tym działa prozdrowotnie w innych obszarach ludzkiego organizmu.tylko trzeba wiedziec ze omega omedze nie równo-te za 10-15 zł nie dotknął bym kijem-dobry olej z omega 3 zaczyna się od 50 zł-olej lniany tez jest wartosciowym produktem pod względem zawartosci i przyswajalnosci omega 3,ja biore teraz olej lniany LeenLife-cena 30 zł za buteleczke 120ml -czyli litr kosztuje ok.240zł-ale w mojej ocenie jest wart swej ceny.
  • 276 / 2 / 0
nietety, to nie na moją kieszeń, może po wyplacie zainwestuje. na ile starcza taka buteleczka i ile czeka się na efekty?
  • 454 / 28 / 0
buteleczka starcza na ok miesiąc ,u mnie efekty po kilkunastu dniach
  • 373 / 3 / 0
johimbina moi drodzy. Nie wierzyłem ale to co ona robi z penisem nawet na SSRI SNRI itp. ro jest szok...
Ja mam czyściocha w proszku to po rozpuszczeniu 30mg czyli 3ml do kubka wstrzykuje i pije. Za pół godziny aż ciarki po pale przechodzą.
Nie mogłem dojść czasami po godzinie na wenli, walnąłem 30mg johy i nie dość, że doszedłem w 5 minut to aż się trząsłem taki orgazm.
Myślę, że ta informacja może wiele osób uratować hyhy :)

Aha no i maszt stoi jak nowy
Ostatnio zmieniony 29 października 2012 przez samuraxo, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 207 / 4 / 0
Johimbine wykluczają saidy, niepewność, strach, zdenerwowanie, irytacja.
Uwaga! Użytkownik sanchez1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 373 / 3 / 0
Nic jej nie wyklucza chyba, że nie wiem co Ty brałeś albo jedynie naczytałeś się shitu.
Ja mam silną mega nerwice lękową i jeśli nic mi się nie stało z psychiką na johimbinie i to jeszcze podczas odstawienia benzo to raczej luz.
Jedynie w brzuchu jest troszke inaczej i tak jakby cieplej i człowiek lekko się pocić może ale to trwa max pare godzin i przechodzi.
Widzę, nic nie pasuje, a to skuteczne mega jest. Chcecie to dalej walcie flakusem :) Ja sposób wam dałem i to konkretnie działający, a nie jakieś gówno :)
Może taka natura Twoja sanchez żeby tylko narzekać i płakać, że nic nie działa hlip hlip i o jak to ja mam przerąbane, szukam dalej...
FAkt mamy przerąbane ale parówę uratować tym można i to działa pół godziny po wypiciu

Edit:
A jak już ktoś się boi nieprzyjemnego samopoczucie to niech walnie benzo sobie małą dawkę przed wypiciem :)
Chyba, że ktoś woli nie dymać i wiecznie się użalać to już inna bajka hehe
Ostatnio zmieniony 31 października 2012 przez samuraxo, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 207 / 4 / 0
samuraxo nie dorabiaj ideologii do mojego stwierdzenia

brałem wiele i po niczym nie miałem takich lęków jak po johimbinie
Uwaga! Użytkownik sanchez1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 79 / / 0
W recepory nardrenergiczne, w sama noradrenaline idzie poza tym IMOA tez. Ja raz przegielem trzaslem sie caly dzien i chcecie niewierzcie -1,5kg w dobe.
  • 454 / 28 / 0
brałem johimbine i to czystą w wersji HCL-czasem w dawce 10 mg-pobudza,zwiększa nerwowość,lęk -na libido działała u mnie środnio,za to agoniści dopaminy-rewelacja.
  • 207 / 4 / 0
johimbina agonistom dopaminy w kwestii libido nie dorasta do pięt. najsilniej na libido u mnie działał pronoran
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.

Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.

ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki

Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.