Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 199 / 8 / 0
na mnie najmocniej odczuwalne wejście było zawsze jak wypiłem G przed posiłkiem ,ok 15-20minut, posiłek najlepiej dobrze przyprawiony (chili,cayenne itp) ,można to chyba łatwo odnieść do działania posiłku już samego w sobie tzn wzrostu wydzielania neuroP ,np przy ostrzejszym posiłku najbardziej > Dopy) ,w sumie to wypijałem te "półtora" i zaczynałem robić posiłek ,w trakcie jedzenia BUM ,a jako ,że palę papierosy to następne BUM było po posiłkowym papierosie;
  • 887 / 11 / 0
Jak przyśpieszyć regeneracje po ciągu? Są jakieś sposoby czy zostaje tylko czekać? Na depresje i lęki mam antydepresanty i benzo na cała reszte niestety nic, a wiadomo czasem jest ciężko.
  • 199 / 8 / 0
regeneracja raczej powraca do stanu pierwotnego; więc analogicznie cokolwiek ją wspiera normalnie zrobi to i teraz
benzo to szczerze jest lekko nie porozumienie w ogóle ,także do odstawki GBL
jeśli ingerencja w gabę to tylko w taki sam sposób jak GBL to robi - czyli na gabaB a nie obie razem; >baklofen
benzo tylko pierwsze 2-3dni jeśli w ogóle bo potem to sobie sami przedłużacie fizyczną zależność ,już zdrowiej dodać inhibitora GABA czyli Depakinę na 1szy tydzień

najlepszym możliwym odstawieniem gdy ktoś przy okazji wyciągał max z HGH lub to była podstawa to jak najbliższe pokrewieństwo w działaniu ;
-dopaminergetyki - prócz dopy samej w sobie to inhibicja PROLAKTYNY ; co ona robi to chyba wiadomo.
-gabaB/inhibicja WZ
+ wedle 'zapotrzebowania' - np. przy poprawie regeneracji -DLPA/L-Dopa ,najlepiej z Selegiliną itd.
w razie ukierunkowanej odstawki ściśle pod osobę piszcie; pomogę
Pozdrawiam
-
  • 591 / 8 / 0
Poszukuje filmików gdzie pokazane są interakcje giebla z rzeczami które się topią. Swoją drogą giebel ścina białko?
  • 992 / 25 / 0
Nie, próbowałem przez przypadek.
  • 2877 / 100 / 0
Tak, ścina.
Czy jest na podorędziu ktoś kto miał kilkumiesięczny ciąg, tak intensywny, że gamma przestała w ogóle robić przyjemnie, jedynie polewało sie aby poczuć się "normalnie", a potem zrobił sobie dłuższą przerwę i spróbował ponownie ? czy 8 miesięcy przerwy może wystarczyć ?
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 69 / / 0
ja miałem przerwę 1.5 roku ;) Wystarczyło żeby 1.6 przyjemnie zrobiło ;) Po staremu ;) Ale potem po ciągach dużo szybciej zbudowałem tolerancję niż przedtem... co gorsza nigdy wcześniej nie miałem wypadków że padam na środku ulicy bez życia, otwieram oczy a tu nademną 3 psiarskie ;) A teraz zdarza się coraz częściej. Może kwestia problemów w życiu osobistym i przeginam ;)
  • 536 / 3 / 0
Syn Bozy pisze:
Tak, ścina.
Czy jest na podorędziu ktoś kto miał kilkumiesięczny ciąg, tak intensywny, że gamma przestała w ogóle robić przyjemnie, jedynie polewało sie aby poczuć się "normalnie", a potem zrobił sobie dłuższą przerwę i spróbował ponownie ? czy 8 miesięcy przerwy może wystarczyć ?
Tak. Nie jest tak przyjemnie jak wcześniej*, ale jest fajnie.

*co jest plusem bo nie ciągnie do polewania co chwila i można spokojnie brać na sportowo
More is all you need

Wszystkie posty tego autora są wymysłem nie mającym odzwierciedlenia w rzeczywistości.
  • 1934 / 108 / 0
syn bozy GBL na pewno scina bialko ? z tego co ja wiem to nie scina, znaczy sie z tego co wiem to GHB nie scina bialka z GBL nie wiem jak jest do konca...

niektorzy pisali ze maja tak jakby prady przechodzace przez dlonie na GBL/GHB, ja cos takiego tez doswiadczylem ale nie sa to zadne prady, tylko jest to stan bliski przedawkowania, kiedy GBL/GHB rozluznia miesnie, jak i miesnie dloni i chce nas wyautowac a umysl i my chcemy pozostac przytomni i powstaje sprzecznosc, rozluznienie miesni i nagly impuls napinajacy je i po chwili znow rozluznienie i kolejny impuls napinajacy miesnie zeby nie odplynac i powstaje uczucie jakby przez rece przechodzil prad...
"...Żadnego klefedronu z ogłaszamy, mordo więcej snu i witamin..."

angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
  • 19 / / 0
@ Theq: http://www.youtube.com/watch?v=U_PQJcDUmco na yt coś takiego jedynie wynalazłem.
Lucy in the sky with Daimos.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne

Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.

Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.