Wszystko, co dotyczy hodowli/uprawy grzybów psylocybinowych.
ODPOWIEDZ
  • 413 / 26 / 0
No normalnie.
Niektóre grzybki powyrywały mi się z resztkami grzybni na nóżkach.Więc póżniej odciołem je,wsadziłem do woreczka.Pojechałem na odpowiednią miejscówkę z trawami i wilgotnością.Porozrzucałem je w różne części miejscówy tak by dotykały ziemi,póżniej przykryłem sianem/suchą trawą.Na rezultaty musiałem czekać 3 lata.
  • 3215 / 420 / 0
Robiłeś cokolwiek w tym miejscu czy pozwoliłeś przez 3 lata działać naturze ?
Na owej miejscówce zdarzały się kiedyś wypasy bydła ?
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 413 / 26 / 0
Nie robiłem konkretnie.Ale miejscówka jest konkretna,zaraz za lasem,koło są 2 rówki,jest ona na zaniżonym terenie.Nie jestem pewien czy tu pasą się krowy,bo nie przyjeżdżam tu na wiosnę,ani w lecie.
  • 3215 / 420 / 0
Paskudnie sceptyczny będę, ale czy jesteś na 100% pewien, że w miejscu owym łysiczki już nie rosły ?
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 413 / 26 / 0
Jasnr że nie.na 100 % jestem pewny.
  • 1259 / 11 / 0
ściema na 100%
Uwaga! Użytkownik wintermute jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom

Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.

Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych

Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.

Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec

Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.