uprawa na dworze lub w szklarni poprzez użycie specjalnych technik
ODPOWIEDZ
  • 8 / / 0
Nieprzeczytany post autor: jedi! »
Czesto podajecie wielkosc zbiorow, ale nie mowicie tak jak w tym watku czy jest to waga przed ususzeniem czy po...
A tak wogole to bedac w NL spotkalem sie z tym ze podczas suszenia krzakow spryskuje sie je woda, nie wiem jeszcze po co? Prosze o wypowiedzenie sie na ten temat.
  • 86 / / 0
Nieprzeczytany post autor: KOOOOŃ »
jestem ciekaw co to za odmiana... Ja mam passiona i jest w puzniejszym stadium kwitnienia niz to cos na zdjeciach :-) ladny plant :-D
  • 34 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Tomek17 »
sam chcialbym wiedziec co to jest :-/ ale ciesze sie i tak ze wogole mam
  • 108 / 1 / 0
i jak dam dalej zyje plant? :-D wstaw jakies nowe fotki bo dawno ich niebylo ;-) pozdro
o o
 |
\__/
  • 34 / / 0
zyje byłem dzisiaj u niego jak byłem na grzybach i musze powiedziec ze coraz lepiej wyglada a i mam takie małe pytanie czy moge sobie go poderwac tak na jedno zbicie na wyczajenie czy jeszcze za wcześnie??? wogole teraz zly jestem bo szykuje mi sie osiemnastka i nie dosc ze kupiłem ziolo(5g) za którym trzeba byl jechac 70 km i jeszcze mnie oskubali :#: z czego wyszlo mi 17 zbic chuj wi czego,,,,,przysiągłem sobie ze ostatni raz kupuje zioło :-(
  • 108 / 1 / 0
no oczywiscie ze jakis topek mozesz przyciac lekko tak zeby uschniete bylo na pul grama i to nawet jeszcze lepiej dla rosliny, gdzies czytalem ze rosline trzeba stresowac czyli np. przycinac listki lub jak masz duzo topkow to przytnij kawaleczek wtedy roslina zacznie wytwarzac wiecej zywicy i bedzie gites wiec jak masz malo ziulka a na roslince jest topek tak bardziej dojrzalszy niz inne to niezaszkodzi jak go "oberwiesz" :-D i tak bedzesz mial wiecej topow zaklejonych zywica ;-) pozdro
o o
 |
\__/
  • 34 / / 0
SŁUCHAJCIE POTRZEBUJE POMOCY!!!!na poczatek sory ze tak zaniedbalem post ostatnimi czasy ale mam teraz powazny problem i chcialbym was prosic o jak najszybsza porade dzis bylem u krzaka.... zagladam a tam wszystkie liscie dosłownie prawie straciły kolor i wiekszośc jest uschnietych(moze to juz taka pora) :-( nie wiem co sie stało ale przyczyną moze byc to ze ostatnio podlałem go tzw. przez was kurzakiem ale topy pachną pięknie i sa oszronine i nic im nie jest. Mam jeszcze jeden problem jak bylem na spocie slyszalem jak ktos tam chodził i wlasnie zastanawiam sie nad harvestem aha dodam jeszcze ze Trichomy w większosci są brązowe na topach.Bardzo was prosze o porade co mam zrobic czy poczekac jeszcze czy juz go ściąc
  • 146 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zmor »
trichomy są brązowe czy włoski wystajace z kwiatów ??
(kolor trichomów sobie obejrzysz pod mikroskopem :P)
o ile mi wiadomo harvest gdy 3/4 włosków jest brązowo czerownych

a żółte liście - normalka - wazne że topy są zielone - zzółknięte liście ja zrywam, znaczy prawie same odpadają jak lekko dotkne - coby nie leząły na topach i gniły ;/
Tą drogą podróżują jedynie głupcy... lub ci którzy nie mają już nic do stracenia...
  • 34 / / 0
znaczy się te włoski(wybaczcie) a co do liści tam poprostu juz nie ma zadnych zielonych wszystkie straciły kolor w ciągu tygodnia i większośc uschła
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).