Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4024 / 370 / 0
Jesteś gotów stawić czoła metamorfującym twarzom rodziców? ;-)
  • 18 / / 0
pokolenie Ł.K. pisze:
Jesteś gotów stawić czoła metamorfującym twarzom rodziców? ;-)
Hehe :D Zapowiada się ciekawie.. Za prędko wolnej chaty nie będę miał a chodzenie samemu po mieście/lesie w taką pogodę i pod wpływem psylocybiny nie jest dobrym pomysłem. Odpale Polska-Anglia i niech leci gdzieś w tle a ja sobie po podróżuję po galaktyce. Może mają w biedronce jakieś promocje na termosy to pójdę i zakupie jakiś specjalnie na ten wieczór :D Ogólnie to 3ymajcie kciuki. Będzie dobrze !
Uwaga! Użytkownik nazary nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 827 / 3 / 0
No to super, miłej podróży a swoją drogą nie cytuj rozmów tuż nad swoimi ;-) Jeśli masz las niedaleko to polecam CI się przejść, wszelkie bodźce nawet te najsubtelniejsze mogą być znacząco wzmocnione... :-) Ogólnie mam nadzieje, że wiesz i zadbałeś o S&S.
Ostatnio zmieniony 16 października 2012 przez emerx, łącznie zmieniany 1 raz.
Miej dystans
  • 18 / / 0
no i nici z dzisiejszej fazy ehhh.. Oby jutro już nic nie stanęło na przeszkodzie. A miało być tak pieęknieee..

Jakieś porady co warto mieć przy sobie? To sobie przygotuje jutro z rana.
Uwaga! Użytkownik nazary nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 55 / 0
Mecz może na pierwszym tripie nieźle skosić.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 136 / 5 / 0
Już pisałem w innym wątku, włącz film Baraka albo Microcosmos, mega fajnie wchodzą po grzybach :D
  • 3129 / 26 / 0
Oglądanie filmów na tripach to strata czasu.
High, how are you?
  • 8103 / 906 / 0
U mnie od tygodnia pada,nie ma mrozu.Jeśli pogoda się sprawdzi do od czwartku do soboty ma być dużo słońca,w sobotę wybiorę się na grzybki i jestem ciekawa co tam będzie :D.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 25 / / 0
Yo, macie jakieś sposoby na zlikwidowanie bodyloadu?
Chodzi mi szczególnie o wymioty i ból brzucha. Pierwszy raz po naszych łysicach był git, weszły spokojnie, nawet nie wiedziałem kiedy.
Niestety drugi, trzeci i czwarty raz to był dla mnie koszmar. Po 20-30 minutach od zjedzenia pojawiał się lekki ból brzucha, w miare do wytrzymania, lecz gdy grzyby zaczęły wchodzić, brzuch coraz bardziej mnie bolał w wyniku czego wymiotowałem.
Da się tego pozbyć? Kocham grzybki za to co robią, lecz bodyload utrudnia mi wczucie się w fazę ;)
Uwaga! Użytkownik Ssqrk nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 72 / / 0
panowie ostatnio troche sie intersowalem grzybami (jakos tydziien temu o nich sporo czytalem) i dzis mi sie snily ze znalazlem lysiczki. Czy to jest znak zeby udac sie w poszukiwania? Nigdy nie jadłem mocniejszych psychodelików (tylko DXM i THC ale THC wywoluje u mnie zle efekty, za duzo anazluje swoje zycie i sie doluje) a nie ukrywam ze zjadl bym grzyby ale to w lato dopiero tak po maturze.Kocham nature jestem taki jakby podróżnik. Sezon jest jak myślicie udać sie na poszukiwania? :)
Uwaga! Użytkownik Mefall nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.