Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
Który z nieprzyjemnych symptomów najbardziej potrafi zepsuć fazę?
Paranoiczne myśli (wpisz jakie)
265
24%
Lęki (wpisz jakie)
159
14%
Uczucie zbyt silnego bicia serca
243
22%
Uczucie osłabienia
97
9%
Zmienione czucie ciała
62
6%
Zaburzenia widzenia
24
2%
Bóle (wpisz jakie)
33
3%
Problemy żołądkowe
53
5%
Subiektywne wrażenie zimna lub gorąca
54
5%
Wysuszenie błon śluzowych
118
11%

Liczba głosów: 1108

ODPOWIEDZ
  • 28 / / 0
Szybkie bicie pikawy , zimno albo dusznosc , ale jest to do wytrzymania i przy niczym nie przeszkadza ;))
Albo ostatnio mialem ciagle wrazenie ze zgubilem rower mimo iz na nim jechalem -,- , i tak co 5minut ,,kurwa znow cos zgubilem gdzie rower?'' a pozniej a no jade przeciez na nim xd
  • 21 / / 0
Mnie najczęściej po mj bardzo oczy pieką, raz mi się wydawało, że są tak przekrwione że mi je rozsadzi. Mocne bicie serca raczej mi nigdy nie przeszkadzało, jedynie czasem zdarza się, że mnie klatka zaczyna pulsacyjnie piec.
  • 12 / 1 / 0
Przyśpieszone bicie serca, drżenie całego ciała, no i takie dziwne uczucie jakbym był cały czas na głębokim wdechu. Może to dlatego że dużo biegam i jeżdżę na rowerze, i wydolność płuc mam świetną... nie wiem.
  • 451 / 2 / 0
Chaz pisze:
jedynie czasem zdarza się, że mnie klatka zaczyna pulsacyjnie piec.
Stan przedzawałowy ;]
Uwaga! Użytkownik boberator nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1053 / 76 / 0
Zaden z wymienionych objawow nie doskwiera mi w marihuanie na tyle, zeby spowodowac bad-tripa. Z negatywnych efektow psychicznych, zauwazylem, ze z jakiegos powodu spada mi pewnosc siebie, jednak nie w stopniu, ktory szczegolnie przeszkadzalby mi w zyciu. Kiedys mocniej to odczuwalem, co w polaczeniu z moim uwydatnionym przez bake introwertyzmem bylo irytujace, kiedy znajdowalem sie w towarzystwie.
Uwaga! Użytkownik zioloziolo jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 418 / / 0
Moi niektórzy koledzy czasami mówią, że jak się zjarają, to boli ich dupa i mają z tym dziwne wkręty. Nie wiem czy jest to związane z tym, że kurwią się na dworcu za skręta.
Ω
  • 2372 / 56 / 0
Rzadkim objawem jedynie taka ciężkość na nogach co czasem przechodzi w ból jak człowiek zamułkę złapie. Ruchu trzeba!
Tylko hipisi mieli gnostyczny, poznawczy ideał, natomiast dopalacze kupują głównie młodzieńcy w kapturach, którzy robią to, bo jak mówią - dobrze ryje banie
  • 418 / 2 / 0
Szybkie bicie serca i takie mocne przez to często się nakręcam zle na fazie dlatego rzadko pale, gdzieś wyczytalem że można zapaści dostać od trafki i na fazie mi się to przypomina
  • 418 / / 0
To chyba przeczytałeś to w jakiejś katolickiej gazecie.
Ω
  • 418 / 2 / 0
Trochę lżej kolego, w zasadzie to na jakimś forum było ale coś było w każdym bądź razie te bicie może być nieprzyjemne.A jak ktoś by miał coś sercem i palił napewno na zdrowie by mu nie szło
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.