Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
peszel pisze:Ja mam całkowicie odmienne odczucia euforia od GBL jest znacznie silniejsza i bardziej naturalna od alkoholowej, za to alkohol mocniej mnie uspokaja i ma znacznie wyraźniejsze działanie przeciwlękowe
Wszystkie posty tego autora są wymysłem nie mającym odzwierciedlenia w rzeczywistości.
M864 pisze:Niestety do czasu. Po dłuższym używaniu mija to bezpowrotnie. Wtedy giebl staje na równi z alko. Nawet niżej ze względu na smak.peszel pisze:Ja mam całkowicie odmienne odczucia euforia od GBL jest znacznie silniejsza i bardziej naturalna od alkoholowej, za to alkohol mocniej mnie uspokaja i ma znacznie wyraźniejsze działanie przeciwlękowe
ktore ma bardziej destrukcyjny wplyw na zwoje i w jakim stopniu ? nie pogardzil bym jakimis badaniami na ten temat :)
angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
Jeżeli chcesz pić raz w tygodniu w weekend - to raczej sobie krzywdy nie zrobisz. Tyle że łatwo to się może przemienić w ciąg... Uważaj. Ja wylądowałem 3 razy w szpitalu (urwany film - przesadziłem z gieblem)
Obecnie 4 miesiąc abstynencji i niedługo zamawiam 100ml - na miesiąc czasu, też żeby nie pić w ciągu, tylko raz, dwa polania wieczorkiem, codziennie. I to już jest za dużo, ale nie wiem dlaczego tak mnie ciągnie do tego ścierwa... A przez nie straciłem dwie dobre prace i narobiłem "maniany"...
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).