Przez cały tydzien próbowałem nad tym myśleć, ale chyba najlepszym rozwiązaniem jest poczekanie aż będzie cieplej, albo znalezenie innego miejsca. Ja chyba znalazłem więc mój problem się rozwiązał.
Co do wszelkich farelek to są one raczej prądożerne więc było by to mało opłacalne, Grzejniki olejowe z termostatami są drogie więc też odpada. Szczerze to chyba żeczywiście nie ma sposobu na niską temperaturę (taniego)
Jesli by naśladować nature, to popatrz na księżyc ---> "świeci" sie w nocy bo odbija promienie słonecze i dzieki niemu tak naprawde coś widać w nocy, czyli jakieś małe ilości lumenów/światła do nas docierają czyż nie?
Sądzisz ze to też moze powodowac zakłucenia w fotoperoidzie? Nigdzie na świecie, nie ma takiego miejsca żeby było totalna Ciemnota (poza jaskiniami, grotami, głębinami)
P.S. Panowie spokojnie zapalcie lolka i będzie git :D
Pod postacia poduszki elektrycznej lub mini systemu ogrzewana podlogowego.
kruczy: Nie wywyzszam sie, nie zrownuje tez innych z ziemia. Co do kwestii dowartosciowywania sie, to Ty wspomiales o roznicy poziomow. Jesli takowa dla Ciebie istnieje, wspolczuje... chcesz o tym porozmawiac?
ps. Wielbie ogien.
a.bsurd pisze: ps. Wielbie ogien.
THE END
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.