ODPOWIEDZ
  • 353 / 5 / 0
Re: 6-APDB
Nieprzeczytany post autor: mar74 »
Ja czytałem że w działaniu bardzo podobne jest do MDA i MDMA ?
  • 6251 / 446 / 12
Jak każdy empatogen - wszak MDxA są pionierami w tej grupie, zatem częściej używa się ich jako punktu wyjściowego w porównaniach, niż mniej poznanych, młodszych empatogenów. MDA ani MDMA nie próbowałem, ale próbowałem 6-APB i podobieństwo na poziomie psychicznym jest zauważalne.

Mam silne wrażenie, że MDA i MDMA nie są podobne na płaszczyźnie poczucia ciała, bo ich popularność byłaby nieadekwatna do jakości odczuć.

Być może 6-APDB jest bardziej podobne do MDxA w efektach ogółem, z uwagi na nasycenie pierścienia przy fenylu.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 2428 / 92 / 0
Surv ile trwał u Ciebie peak , około 30min ? czy dłużej ?
Czy po MDA też występuje uczucie kureewskiego zimna ?
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6251 / 446 / 12
Ciężko powiedzieć, ale 30 min na pewno nie. Godzina-półtora.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 1 / / 0
Re: 6-APDB
Nieprzeczytany post autor: xpiotreqx »
Bardzo interesujaca substancja.. przez przypadek zazyłem 250mg ,co później okazało się idealną ilościa z moją tolerką betaketonową ponieważ 125mg delikatnie smyrnęło. Dla tych którzy czytają to by znależć odp na pytanie jak i ile by było dobrze.. wiec oral 125mg w bombce(1h do 2h ładowanie substancji). Faktycznie profil działania zbliżony do MDMA. Moim zdaniem ulepszona wersja 6apb. Lecz.. po 6apdb odczówalne loty psychodeliczne ,które mogą sie niektórym nie spodobać.. Na impreze polecam benzofury(6apb)
  • 2428 / 92 / 0
Toś Ty chyba nie miał 6-APDB... skoro ja kurwa z mojom tolerkom po 140mg zajebanych dopapnie cieszyłem sie zajebistym 30 minutowym peak`iem :-| Potem już tylko , przez nieco ponad godzinke pozostały dealikatne zmiany wizualne no znaczy sie kurwa trochi przedmioty oddychał/falowały i tyle z pozytywnych efektów... bo jeszcze poza tym przez calutkom pizde po 6-APDB było mi tak kurewsko zimno, że miałem zamiar upierdolić sie opio tylko zeby to pierdolne uczucie zimna spierdoliło... , ale odpuściłem se to rozwiązanie gdyż nie chciało mi sie wstawac po opio %-D Gdyby nie to, pierdolone uczucie zimna i tak krótki peak to zaro by wszystkie ćpuny zapomły o 6-APB %-D

Scalono -- 909

Coś kurwa temat zamarł... i nie wiem czy tylko ja odniosłem takie wrażenie ,że 6-APDB działa wyjebiśćie ale tyko na mocno przećpanych skurwysunów %=D no i coś w tym musi być bo kolejna osoba potwierdza mojego spekulancja ^_^
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1198 / 10 / 0
w ciagu 4 dni skonsumowane 0,5g 5-APB na koniec pol grama metylonu i 3mmc.

Dopadł mnie dół straszny. Co by z tym zrobic ? kreska 6-APDB 30 mg. Nic nie poczulem. To 100 mg domiesniowo. Jakie bylo moje zdziwienie gdy pojawila się mocna fchuj euforia trwajaca 2 godziny. Bardziej "brudna" niz po 6-APB ale kurwa jak to mozliwe ze majac wyplukane zapasay serotoniny na maks. pojawil sie taki wystrzal ?

Good shit to jest.
  • 92 / 2 / 0
brac snif czy oral?
  • 2428 / 92 / 0
Czyli coś w tym musi być , że na tych mocno przećpanyhc skurwysynów działa wyjebiscie %-D a na reszzte nie...
Wicherrr3 = oral
  • 92 / 2 / 0
A co z snifem?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.

KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych

Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.

Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.